PICK Aréna túra Szita Zoltánnal

Vissza
PICK Aréna túra Szita Zoltánnal

Július 5-én (kedd) PICK Aréna túrát szervezünk a Rádió 88-cal közösen. A premieren részt vesz csapatunk új játékosa, Szita Zoltán.

Ilyen még nem volt. A meccsmentes időszakot is szeretnénk emlékezetessé tenni, így médiapartnerünkkel, a Rádió 88-cal közösen július 5-én (kedd) 17.30-kor megszervezzük az első PICK Aréna túrát. Még fokozzuk az izgalmakat, ezen az eseményen részt vesz csapatunk új játékosa, Szita Zoltán is, aki azokkal közösen ismerkedik meg majd az otthonunkkal, akik bekerülnek abba a 16 fős csapatba, amelyet a Rádió 88-ban sorsolunk ki.

Mi a teendőd? Egyszerű feladat: jelentkezzél hozzászólásban a PICK Szeged Facebook-oldalán és jelöld meg azt, akivel szeretnél jönni, illetve hallgasd Szeged legnépszerűbb rádióját, és jelentkezzél a pároddal, gyermekeddel, vagy a barátoddal a felhívásra, majd hétfőn délelőtt kisorsoljuk azt a 8-8, azaz 16 főt, akik kedden közösen túrázhatnak a gyönyörű létesítményben.

 

Közzétéve: 2022.06.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR