Teljes az EHF Bajnokok Ligája mezőnye

Vissza
Teljes az EHF Bajnokok Ligája mezőnye

Hétfőn nyilvánosságra hozta az Európa Kézilabda Szövetség (EHF) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os mezőnyét.

Pénteken sorsolás! Várjuk már nagyon. Immár ismert, hogy melyik az 16 csapat, amely izgalommal készülhet a bécsi sorsolásra.

Eddig azt tudtuk, hogy kilenc együttes, köztük Mi, azaz a PICK Szeged helye biztos, és azt, hogy a Barcelona, a Kielce, a Magdeburg, a THW Kiel, a PSG, a Porto és a Dinamo Bukarest is készülhetett a két csoport kialakítására.

Hét hely volt szabad, erre pályáztak többen. A szabadkártyát végül a horvát bajnok PPD Zagreb, a szlovén aranyérmes RK Celje, a norvég első Elverum és a hazájuk bajnokságában második helyet megszerző négy csapat, a Telekom Veszprém, a francia HBC Nantes, a dán Aalborg és a lengyel Plock kapta meg.

A sorsolás július 1-jén (péntek) 11 órakor lesz. Az első csoportmeccset szeptember 14-én és 15-én rendezik majd.

Az EHF Bajnokok Ligája 2022-2023-as szezonjának a mezőnye: GOG (dán), Barça (spanyol), Paris Saint-Germain Handball (francia), SC Magdeburg, THW Kiel (mindkettő német), PICK Szeged (magyar), Lomza Vive Kielce (lengyel), FC Porto (portugál), CS Dinamo Bukarest (román), HC PPD Zagreb (horvát), Aalborg Håndbold (dán), HBC Nantes (francia), Telekom Veszprém HC (magyar), Elverum Handball (norvég), ORLEN Wisla Plock (lengyel), RK Celje Pivovarna Lasko (szlovén).

 

Közzétéve: 2022.06.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR