Július 1-jén sorsolnak a Bajnokok Ligájában

Vissza
Július 1-jén sorsolnak a Bajnokok Ligájában

Július 1-jén kerül sor az EHF Bajnokok Ligája 2022-2023-as szezonjának sorsolására.

A nyári időszak egyik leginkább várt eseménye az EHF Bajnokok Ligája sorsolása. Erre már nem kell sokat várni a #HandballFamily-nek, hiszen július 1-jén (péntek) elkészítik a 2022-2023-as szezon csoportbeosztását.

Egyelőre kilenc csapat helye tuti a 16-os táblán. Ezek között vagyunk Mi, azaz a PICK Szeged, az idei BL-győztes spanyol Barcelona, a lengyel Kielce, a francia PSG, a dán GOG, a portugál Porto, a román Dinamo Bukarest és két német együttes, a bajnok Magdeburg és az ezüstérmes THW Kiel.

A fennmaradó hét helyre többen is pályáznak, az EHF június 27-én (hétfő) dönt arról, kik kaphatnak majd szabadkártyát.

A következő csapatok közül kerülhetnek ki a résztvevők: Veszprém, Nantes (francia), Aalborg (dán), Motor Zaporizzsja (ukrán), Plock (lengyel), Zagreb (horvát), Celje (szlovén), Granollers (spanyol), Sporting (portugál), Nagybánya (romániai), Elverum (norvég), Ystads (svéd). Schaffhausen (svájci).

Ismét két nyolcas csoportot alakítanak ki, amelyekben körmérkőzéses rendszerben zajlik majd a küzdelem. Mivel még nem teljes a mezőny, így egyelőre az sem ismert, hogy ki melyik kalapba kerül, de erre a sorsolás hetében már választ kapunk.

Szóval már csak egy hetet kell várnunk, és jön BL-sorsolás, amelyre majd a közösségi felületeinken hangolunk, így érdemes lesz majd figyelni, követni bennünket.

Közzétéve: 2022.06.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR