Szívhez szóló levelet kaptunk

Vissza
Szívhez szóló levelet kaptunk

Csapatunk és a szegedi gyermekklinika onkológiai osztálya között az évek alatt szoros kapcsolat alakult ki. Levelet kaptunk, amely igazán megdobogtatta a kék szívünket.

Kedves Pick Szeged!
 
A gyermekklinika hemato-onkológia osztályának falán őrizzük azt a képet, amelyről sugárzik a játékosok bajnoki öröme. Ez az öröm most nem kétszereződött, hanem hatványozódott. A meccs utolsó pillanatáig sok izgalmat éltünk át, hogy részei lehessünk annak a varázslatnak, amely most átjárja egész Szegedet.
 
Köszönjük azt a kapcsolódást, amely az elmúlt évek alatt a Pick Szeged és a szegedi gyermekklinika onkológia osztálya között kialakult. Közös bennünk, hogy mindannyian sikerekre hajtunk, a sikert közösségben, egymásra hangolódva tudjuk csak elérni, és ha mindent megteszünk, akkor az eredményt is tudjuk vállalni. Vereség esetében nehezebben írnám le ezt a gondolatot, de a bajnoki cím megnyerése után annál nagyobb hálával köszönöm meg, hogy a Pick Szeged a küzdelmével, mi pedig a kitartásunkkal és a bizalmunkkal hozzájárulunk az emberek motiválásához. Bízom abban, hogy együttműködésünk folytatódik. A kézilabdázók egy-egy karácsonyi kézfogása erősíti a gyermekekben a gyógyulás vágyát, a betegeink és a gyógyultjaink szurkolása pedig hajtja a játékosok szívét.
 
Coelho gondolatával kívánom, hogy a nyári napok a szeretteik körében tartalmasan teljenek.
 
„Álmainkért küzdeni kell, a cél eléréséhez összpontosítanunk kell, erőfeszítéseket kell tennünk. Ám arról se feledkezzünk meg, hogy az élet apró örömök szövete.”
 
A bajnoki cím megnyerése után az apró örömök váljanak nagy élménnyé szeretteik körében.
 
Üdvözlettel
 
Dr. Kovács Dénes, szakpszichológus, kuratóriumi elnök

Közzétéve: 2022.06.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR