Szilágyi Benjámin kölcsönbe a NEKA-hoz kerül

Vissza
Szilágyi Benjámin kölcsönbe a NEKA-hoz kerül

Csapatunk tehetséges szélsőjével, Szilágyi Benjáminnal szerződést kötöttünk. Az utánpótlás-válogatott játékost a következő két szezonra a NEKA együttesének kölcsön adjuk.


– Örömmel jelentem be, hogy klubunk 2+2 éves szerződést kötött a saját nevelésű Szilágyi Benjáminnal. A tehetséges szélső már bemutatkozott a felnőtt együttesben, bizonyította, hogy ígéretes jövő előtt áll. Éppen azért, hogy tovább fejlődjön, a következő két szezonra kölcsönadjuk a szintén NB I-es NEKA együttesének, ahol komoly szerep várhat rá, és töretlen lehet az előrelépése – nyilatkozta Kiss Bence, a PICK Szeged cégvezetője.

– Nekem az a fontos, hogy minél többet játsszak, jobb legyek, tanuljak, hiszen a célom nem változott, szeretnék a PICK Szegedben kézilabdázni. Örülök annak, hogy egy fiatal, feltörekvő csapatban játszhatom, és bízom benne, hogy tovább fejlődök – nyilatkozta Szilágyi Benjámin.

 

Közzétéve: 2022.06.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR