Dorinának és Balázsnak megmutattuk a PICK Arénát

Vissza
Dorinának és Balázsnak megmutattuk a PICK Arénát

Dorina és Balázs két nagyatádi PICK Szeged-szurkoló, aki a városunkban nyaral. Csütörtök délelőtt megleptük őket, megmutattuk nekik a PICK Arénát.

Klubunkhoz eljutott egy olyan hír, amely szerint két hatalmas PICK Szeged-szurkoló, Kovács Dorina és Harsházi Balázs a városunkban nyaral. Itt pihennek, töltődnek fel, de nagyon szeretnék belülről is megnézni a PICK Arénát. Mi pedig cselekedtünk, levelet írtunk a nagyatádi párnak, hogy teljesítjük a vágyukat, és megmutatjuk nekik az otthonunkat.

Dorina és Balázs nagyon szeret bennünket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ha Csurgón játszunk, akkor jönnek, és buzdítanak bennünket. Évek óta ezt teszik, mindig ott állnak a vendégszektorban, és buzdítják a csapatot. Így volt ez most a tavaszi szezonban is. Természetesen a közösségi felületükön rengeteg fotót osztottak meg már rólunk, rengeteg képet készítettek a játékosokkal.

Csütörtök délelőtt az Aréna előtt beszéltük meg a randevút. Gyorsan kiderült, hogy a héten érkeztek, és egészen péntekig maradnak a városban. Nagyon jól érezték magukat, az időjárás is a kegyeibe fogadta őket.

Először lifttel mentünk fel a negyedikre, így meglepetés volt, amikor beléptünk a dr. Bérczi Mihály sportcsarnok lelátójára. Készültek is a képek rendesen. Megnéztük a Simon József-sajtóteraszt, majd lementünk a Legendák Falához, kicsit meséltünk nekik azokról a játékosokról, akik felkerültek ide. Kiültünk a Skaliczki László-szektorba, majd a lementünk a pályára, ahol éppen kezdődött a bajnoki döntő utolsó előtti edzésünk. Néhány játékossal le is tudtak pacsizni, és egy pár fotó is készült. A tréning elejét még közösen néztük meg, majd felmentünk a Gyenes Kálmán-sajtódolgozóba, ahonnan még egy búcsú pillantást vetettünk a büszkeségünkre, a PICK Arénára.

Dorina és Balázs ott lesznek velünk szombaton a bajnoki döntő visszavágóján, már megvették a jegyüket a #kékek szektorába. Balázs elárult egy nagy titkot: szerdán Szegeden megkérte a párja kezét, aki igent mondott, így hamarosan egybekelnek. Meséltünk, ők kérdeztek, jó volt hallani, hogy mennyire szeretnek bennünket. Ez biztos, hogy hatalmas erőt ad nekünk a visszavágóra, mert az álmunkat szeretnénk elérni.

Közzétéve: 2022.06.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR