SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK A BAJNOKI DÖNTŐRE

Vissza
SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK A BAJNOKI DÖNTŐRE

Fontos szurkolói információk a bajnoki döntő szegedi meccsére.

Szeretnénk megköszönni mind a #kékek híveinek, mind pedig a vendégszurkolóknak az együttműködést az április 30-i bajnoki mérkőzés szervezésével és lebonyolításával kapcsolatban. Szeretnénk, ha mindenkinek felejthetetlen élmény lenne a PICK Aréna első bajnoki döntője, ezért kérjük, hogy az alábbi információkat figyelmesen olvassátok el.
 
Maradtak még szabad helyek a mérkőzésre, így a PICK Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján 14.30 órakor kinyitnak. A jegyek online továbbra is megvásárolhatóak ITT. A jegypénztárakban nem csak a döntő első mérkőzésére, a PICK Arénába, de a június 11-i visszavágóra is megvásárolhatóak a belépők a Veszprém Aréna vendégszektorába, egységesen 2500 Ft-os áron. Jegyek mindkét mérkőzésre a készlet erejéig elérhetőek.
 
A PICK Aréna közelében korlátozottan áll rendelkezésre parkoló, ezért javasoljuk, hogy mindenki a tömegközlekedést és a taxitársaságok szolgáltatását vegye igénybe, vagy érkezzen kerékpárral, illetve Lime-mal. A mérkőzést követően klubunk az SZKT-val közösen sűríti a menetrendet, és további járatokat indít a PICK Arénától. A járatok a 9-es és 19-es trolibuszok vonalán közlekednek a belváros felé. A járatokra az SZKT jegyei és bérletei érvényesek.
 
A PICK Aréna kapui 16.45-kor nyílnak. Kérjük a hazai szurkolókat, hogy legalább másfél órával a mérkőzés kezdősípszója előtt érkezzetek meg a Bikához, mert a szokásosnál több időt vehet igénybe a beléptetés. Kérjük az Etelka sor felől érkező szurkolóinkat is, hogy gyalogos közlekedésre kizárólag a járdákat használják.
 
A Bika környezetében – a szurkolóink részére fenntartott beléptetőkapuknál gyorsítja a bejutást, ha mindkét emeleten használjátok a forgóvillákat és segítitek a rendezők munkáját azzal, hogy az online vásárolt jegyeteket kinyomtatva hozzátok, vagy a belépés előtt a telefonok kijelzőinek fényerejét növelitek, a vonalkódra ránagyítotok és a képernyő elforgatását kikapcsoljátok a  kapuhoz érkezés előtt. Az Aréna harmadik, valamint negyedik emeletén található szurkólóinkat kérjük, hogy az Aréna korlátjainak ne támaszkodjanak.
 

Kedvezményes belépők:
 

A belépéshez immáron nincs szükség sem védettségi-, sem pedig oltási igazolványra. Arcmaszk viselése nem kötelező, de továbbra is ajánlott. 6 éven aluli szurkolóink számára a belépés ingyenes, nekik a belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai regisztrációs jegyet biztosítanak. Ugyanakkor amennyiben 6 éven aluli gyermek külön helyre ül az Arénában, úgy számára is szükséges a belépő megvásárlása.
Mozgáskorlátozott szurkolóink számára az ingyenes jegyek kiadása a PICK Arénában történik, a pénztárak megadott nyitva tartási idejében.
 

Fontos információk a vendégszurkolók számára:
 

Az autóval érkező vendégszurkolók a Felső Tisza-part felől, az Aréna 3-as kapuján keresztül tudják megközelíteni a vendégparkolót, ahová a vendégszektorokba szóló jegyekkel tudnak behajtani. A parkolóban ezúttal is mobil wc-k állnak a vendégszurkolók rendelkezésére.
 
A vendégparkolóban csak korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely, kérjük az utazás tervezése során ezt is vegyétek figyelembe. A rendezők mellett rendőrök és polgárőrök is segítik a parkolást. A vendégszektorba (308, 309) kizárólag a vendégbejáraton lehetséges a belépés, ahonnan rendezőink segítenek benneteket az ülőhelyek megtalálásában.
 
A PICK Aréna Marian Cozma vendégszektorát az Aréna negyedik emeletén találjátok. Kérjük, hogy a lifttel csak a földszinten és a negyedik emeleten álljatok meg.

A belépők egyszeri belépésre jogosítanak fel, de természetesen a vendégszurkolók számára is külön kijelölt dohányzó terület, büfé, valamint mosdó áll rendelkezésre az Arénában.
 
Kérjük, hogy a PICK Aréna Marian Cozma vendégszektorában a korlátokra ne támaszkodjatok, erre külön piktogramok is fel fogják hívni a figyelmet.
 
Találkozzuk a PICK Arénában! Mindig csak előre, hajrá #kékek!

 

Közzétéve: 2022.06.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR