A Kölyöksziget ovi sportnapján jártunk

Vissza
A Kölyöksziget ovi sportnapján jártunk

Szerda délután a szegedi Kölyöksziget - egykor Pick volt a neve - óvoda sportnapján jártunk.

Meghívó érkezett hozzánk. A Kölyöksziget ovisai írtak nekünk levelet. A kicsik a sportnapjukra invitáltak meg bennünket. Ők azok az ovisok, akik rendszeresen rajzolnak nekünk és küldenek egy-egy motivációs videót, amikor nagy meccset játszunk.

Bepakoltunk, a zsákunkba, sok-sok szivacslabdát helyzetünk bele, majd Bodó Richárd, Rosta Miklós, Sebastian Frimmel és Alexander Blonz becsengetett az ajtón. A gyerekek gyorsan megrohantak bennünket, majd bemutattuk nekik a fiúkat. Hatalmas pacsikat osztottak, csattant a tenyér rendesen, majd hatalmas passzolgatásba kezdtek a játékosaink. Ricsiék nem győzték visszaadni a labdát, majd jött a kapuralövés. Miki kezdett a ketrec előtt, ha nem is volt Mikler Roli, azért néhány labdát megfogott, de rengeteg gólt szereztek a gyerekek.

Blonz vette át a kapus szerepét, akit rendesen megtréfáltunk, hiszen egy kupaktanács után a gyerekek - legalább tízen - egyszerre dobtak kapura, így össztűz alá került norvég légiósunk. Seppo is bírta a gyűrődést, mutatta, hogy miként kell egy kézzel lőni, tanította a kicsiket. Igazi örömjáték, öröm délután volt számunkra ez a sportnap, amelynek a végén egy "Hajrá, PICK Szeged!" kiáltással búcsúztak a gyerekek.

Egy biztos, hogy jövőre visszatérünk, köszönjük a meghívást!

 

Közzétéve: 2022.05.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR