Keresd a játékosainkat és nyerj páros belépőt a döntőre!

Vissza
Keresd a játékosainkat és nyerj páros belépőt a döntőre!

Játékra hívunk, #HandballFamily! Hallgassátok a Rádió88-at, keressétek játékosaink kartonfiguráit városszerte partnereinknél, hiszen egy jó fotó most páros belépőt érhet a bajnoki döntőre!

Szerdától (május 25.) Mikler Rolit a Hungiban, Rosta Mikit a Lexus Szegedben, Bánhidi Bencét a Lupo e Mugnaio kávézóban, Bodó Ricsit a Vitamin Szalon Szentháromság utcai üzletében, Bogit a Hágiban, Dekit pedig a Prágai Látszerészetben találjátok.
 
Készítsetek egy szelfit a kedvencetekkel, a képet töltsétek fel az instagramra, vagy Facebookra, tageljétek be rajta a Rádió88-at, valamint csapatunkat a helyszín megjelölésével és máris eséllyel pályáztok a páros belépőkre. Minden egyes helyszínről két nyertest sorsol a Rádió 88, így összesen 24 jegy talál gazdára a döntőre a srácok segítségével.

Amennyiben szeretnél jegyet nyerni, akkor a kampány idejére állítsd az Instagram fiókodat nyilvánosra - ha eddig privát volt - mert csak így tudod megjelölni a két oldalt és a helyszínt, hogy a játékot lebonyolítók is tudjanak veled kapcsolatba lépni, ha értesíteni akarnak.
 
Játékra fel, töltsük meg együtt a PICK Arénát!
 
#mindigcsakelőre #hajrákékek

Közzétéve: 2022.05.24.

TOVÁBBI HÍREK

2022
06/28
Jön a #kékek TOP 10

Összeállítottuk klubtévénk tíz emlékezetes pillanatát a 2021-2022-es szezonból. Jön a #kékek TOP 10!

2022
06/27
Teljes az EHF Bajnokok Ligája mezőnye

Hétfőn nyilvánosságra hozta az Európa Kézilabda Szövetség (EHF) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os mezőnyét.

AZ ÖSSZES HÍR