Elhunyt Mucsi Ferenc

Vissza
Elhunyt Mucsi Ferenc

Elhunyt Mucsi Ferenc, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. munkatársa. Feri éveken keresztül segítette csapatunk munkáját, hatalmas szurkolónk volt.

Feri! Nem ezt beszéltük meg! Arról dumáltunk, hogy jössz, ott leszel velünk a PICK Arénában is. Úgy, ahogy éveken keresztül tetted az újszegedi sportcsarnokban. Szerettél bennünket! Nagyon szerettél! Ha valaki járt az irodádban, amely a spori stúdiója, egy múzeumba lépett be. Képek, cikkek Rólunk, a szeretet csapatodról, a PICK Szegedről.

Mindig bíztál bennünk, a győzelmünkben, abban, hogy megnyerjük a bajnokságot, a kupát, legyőzünk bárkit a Bajnokok Ligájában. Sohasem hagyta el rossz szó a szádat. Nem bántottál senkit, mert nagyon jó lelked volt.

Ez marad meg nekünk! A jóságod! Ott voltál minden hazai meccsünkön, jöttél a Mézi-kupára, segítettél, hogy ez az egyedülálló torna mindig szép legyen. Még itt lenne a helyed közöttünk, nehéz feldolgozni, hogy most már onnan fentről figyelsz.

Tóth Géza vagy éppen Szabó „Sonka” László biztos, hogy már odament hozzád, és szólt neked: „Ferikém! Egy jó bemelegítő zenét mindenképpen nyomjál nekünk!” Vártak már. Mézi is, Zsuzsa mama és Béla is. Te most már a mennyei #HandballFamily-hoz tartozol, vidd oda is a jó hírünket, meséld el mindenkinek, hogy mennyire szeretsz bennünket, mert te örökre velünk maradsz, az emlékedet megőrizzük.

Mucsi Feri, nyugodj békében!

Közzétéve: 2022.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR