Elhunyt Mucsi Ferenc

Vissza
Elhunyt Mucsi Ferenc

Elhunyt Mucsi Ferenc, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. munkatársa. Feri éveken keresztül segítette csapatunk munkáját, hatalmas szurkolónk volt.

Feri! Nem ezt beszéltük meg! Arról dumáltunk, hogy jössz, ott leszel velünk a PICK Arénában is. Úgy, ahogy éveken keresztül tetted az újszegedi sportcsarnokban. Szerettél bennünket! Nagyon szerettél! Ha valaki járt az irodádban, amely a spori stúdiója, egy múzeumba lépett be. Képek, cikkek Rólunk, a szeretet csapatodról, a PICK Szegedről.

Mindig bíztál bennünk, a győzelmünkben, abban, hogy megnyerjük a bajnokságot, a kupát, legyőzünk bárkit a Bajnokok Ligájában. Sohasem hagyta el rossz szó a szádat. Nem bántottál senkit, mert nagyon jó lelked volt.

Ez marad meg nekünk! A jóságod! Ott voltál minden hazai meccsünkön, jöttél a Mézi-kupára, segítettél, hogy ez az egyedülálló torna mindig szép legyen. Még itt lenne a helyed közöttünk, nehéz feldolgozni, hogy most már onnan fentről figyelsz.

Tóth Géza vagy éppen Szabó „Sonka” László biztos, hogy már odament hozzád, és szólt neked: „Ferikém! Egy jó bemelegítő zenét mindenképpen nyomjál nekünk!” Vártak már. Mézi is, Zsuzsa mama és Béla is. Te most már a mennyei #HandballFamily-hoz tartozol, vidd oda is a jó hírünket, meséld el mindenkinek, hogy mennyire szeretsz bennünket, mert te örökre velünk maradsz, az emlékedet megőrizzük.

Mucsi Feri, nyugodj békében!

Közzétéve: 2022.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR