Máté ajándékot küldött Angliából

Vissza
Máté ajándékot küldött Angliából

Mikler Roland és Imanol Garciandía az Angliában élő Kemenes Mátétól kapott ajándékot.

Egy kis csomag várt bennünket a szerda délelőtti edzés előtt. Ajándék lapult benne. Két játékosunknak, Mikler Rolandnak és Imanol Garciandíának volt címezve. Messzi távolból érkezett a meglepetés, egy 12 éves magyar kisfiú, Kemenes Máté küldte.

A 12 éves Matti becenévre hallgató nagy PICK Szeged-szurkoló Angliában, Corbyban él. Imád bennünket, amikor csak teheti, figyelemmel követi a meccseinket.

Csapatunk két kiválósága, Roli és Imanol nagyon közel áll a szívéhez, így nekik egy-egy levelet írt, amit átadtunk a játékosoknak. Spanyol átlövőnk, Ima a nagy favorit nála, így őt még egy rajzzal is meglepte.

A mi kék szívünknek mindig jól esik az ilyen figyelmesség, kedvesség, így Mikler Roli és Imanol Garciandía is nagyon örült az ajándéknak, örömmel olvasták a kedves sorokat.

Máté és családja az év végén látogat majd Szegedre, így nem kérdés, hogy amikor itthon lesznek, akkor klubunk meghívja őket egy meccsre, hogy velünk együtt szurkolhassanak, illetve Matti találkozhasson majd a két kedvencével.

 

Közzétéve: 2022.05.11.

TOVÁBBI HÍREK

2022
05/25
Teljesítjük Kovács Máté egyik álmát

Meghívjuk a Veszprém elleni hazai meccsünkre a makói Kovács Mátét és gyermekét, akinek egyik nagy álma, hogy élőben szurkolhasson nekünk.

2022
05/24
Keresd a játékosainkat és nyerj páros belépőt a döntőre!

Játékra hívunk, #HandballFamily! Hallgassátok a Rádió88-at, keressétek játékosaink kartonfiguráit városszerte partnereinknél, hiszen egy jó fotó most páros belépőt érhet a bajnoki döntőre!

AZ ÖSSZES HÍR