Edzés, edzés, edzés

Vissza
Edzés, edzés, edzés

Még három meccsünk van hátra a 2021–2022-es szezonból. Legközelebb május 27-én (péntek) a Dabas otthonában lépünk pályára.

Az elmúlt heti sikeres meccsek – győzelem Csurgón és Balatonfüreden – után a hétvége szabad volt a csapatnak. Hétfőn azonban már edzésen vett részt a keret. Kedd délelőtt a keret az öltöző mellett található konditermet vette célba, Slobodan Acimov két csoportra osztotta a csapatot, és erőnléti edzést vezényelt a srácoknak. Izzasztó kis foglalkozás volt, most a labdás tréningek mellett a fizikai felkészítés is fontos szerepet tölt be.

Hosszú ideig nem játszunk meccset. Legközelebb május 27-én (péntek) 18 órakor a Dabas otthonában szerepelünk. Ez lesz az utolsó alapszakaszbeli fellépésünk a 2021–2022-es szezonban. Ezután már a bajnoki döntő következik. Hivatalos időpontja egyelőre nincs a finálénak, az biztos, hogy az első meccset a PICK Arénában, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban vívjuk. A bajnoki arany sorsa idén is oda-visszavágós rendszerben dől el.

Szurkolóink nem maradnak meccs nélkül. Második csapatunk, a PICK Szeged U21 vasárnap 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Komárom együttesét fogadja. A #kiskékek az élen állnak a bennmaradásért folytatott küzdelemben, az Alsóházban. A bajnoki megtekintése ingyenes, a fiataloknak nagy szükségük van a biztatásra, mert nagyon közel állnak ahhoz, hogy a következő szezonban is az NB I/B-ben küzdjenek.

 

Közzétéve: 2022.05.10.

TOVÁBBI HÍREK

2022
05/25
Teljesítjük Kovács Máté egyik álmát

Meghívjuk a Veszprém elleni hazai meccsünkre a makói Kovács Mátét és gyermekét, akinek egyik nagy álma, hogy élőben szurkolhasson nekünk.

2022
05/24
Keresd a játékosainkat és nyerj páros belépőt a döntőre!

Játékra hívunk, #HandballFamily! Hallgassátok a Rádió88-at, keressétek játékosaink kartonfiguráit városszerte partnereinknél, hiszen egy jó fotó most páros belépőt érhet a bajnoki döntőre!

AZ ÖSSZES HÍR