Szakmai nap Szegeden

Vissza
Szakmai nap Szegeden

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ május 16-án (hétfő) szakmai napot szervez Szegeden, a PICK Arénában.

Május 16-án (hétfő) a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ szakmai napot szervez Szegeden, a PICK Arénában.

Az edzők számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés: ITT.

Az elismert előadók, a szakmai programok, a kerekasztal-beszélgetések és a gyakorlati edzésbemutatók nem kizárólag a kézilabdasportban dolgozók számára jelenthetnek értéket, hanem más sportágak szakembereinek is iránymutatók lehetnek. Ezért várják klubok, akadémiák szakmai stábjának tagjait – szakmai vezetőket, edzőket, erőnléti edzőket, gyógytornászokat, humánkineziológusokat –, és bíznak abban, hogy részvételükkel még szélesebb körű párbeszédre, illetve véleménycserére nyílik lehetőség.

Klubunk cégvezetője, Kiss Bence; a PICK Szeged vezetőedzője és másodedzője, Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapic, valamint a PICK Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója, Kárpáti Krisztián is az előadók között található. Az eseményen kora délután részt vesz Bánhidi Bence, a PICK Szeged csapatkapitánya is.

Időpont: 2022. május 16. (hétfő) 8.45-től 15.45-ig

Helyszín: PICK Aréna (6723, Szeged, Felső Tisza-part 35)

Közzétéve: 2022.05.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR