Szakmai nap Szegeden

Vissza
Szakmai nap Szegeden

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ május 16-án (hétfő) szakmai napot szervez Szegeden, a PICK Arénában.

Május 16-án (hétfő) a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ szakmai napot szervez Szegeden, a PICK Arénában.

Az edzők számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés: ITT.

Az elismert előadók, a szakmai programok, a kerekasztal-beszélgetések és a gyakorlati edzésbemutatók nem kizárólag a kézilabdasportban dolgozók számára jelenthetnek értéket, hanem más sportágak szakembereinek is iránymutatók lehetnek. Ezért várják klubok, akadémiák szakmai stábjának tagjait – szakmai vezetőket, edzőket, erőnléti edzőket, gyógytornászokat, humánkineziológusokat –, és bíznak abban, hogy részvételükkel még szélesebb körű párbeszédre, illetve véleménycserére nyílik lehetőség.

Klubunk cégvezetője, Kiss Bence; a PICK Szeged vezetőedzője és másodedzője, Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapic, valamint a PICK Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója, Kárpáti Krisztián is az előadók között található. Az eseményen kora délután részt vesz Bánhidi Bence, a PICK Szeged csapatkapitánya is.

Időpont: 2022. május 16. (hétfő) 8.45-től 15.45-ig

Helyszín: PICK Aréna (6723, Szeged, Felső Tisza-part 35)

Közzétéve: 2022.05.05.

TOVÁBBI HÍREK

2022
05/25
Teljesítjük Kovács Máté egyik álmát

Meghívjuk a Veszprém elleni hazai meccsünkre a makói Kovács Mátét és gyermekét, akinek egyik nagy álma, hogy élőben szurkolhasson nekünk.

2022
05/24
Keresd a játékosainkat és nyerj páros belépőt a döntőre!

Játékra hívunk, #HandballFamily! Hallgassátok a Rádió88-at, keressétek játékosaink kartonfiguráit városszerte partnereinknél, hiszen egy jó fotó most páros belépőt érhet a bajnoki döntőre!

AZ ÖSSZES HÍR