Vasárnap 19.15-kor folytatódik a bajnoki döntő

Vissza
Vasárnap 19.15-kor folytatódik a bajnoki döntő

Vasárnap 19.15-kor a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az MKB-MVM Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban a bajnoki döntő második meccsén. A vendégek a két győzelemig tartó párharcban 1:0-ra vezetnek.

Vereséggel kezdtük a bajnoki finálét, Veszprémben 20 percig jól tartottuk magunkat, ezután azonban rengeteg hibát vétettünk, amit a hazaiak könyörtelenül kihasználtak, így 30-21-re nyertek.

Vasárnap egyenlíthettünk, 19.15-kor következik az újszegedi sportcsarnokban a finálé második meccse. A veszprémi kerettel vesszük fel a harcot, célunk nem is lehet más, mint a győzelem megszerzése.

A meccset a Dobrovits, Tájok játékvezetői páros fújja majd.

A találkozó előtt Stone élőben elénekli a Pick Szeged indulóját, a játékosokkal ismét gyerekek futnak majd be.

A drukkerek a bajnoki döntőre készített műsorfüzetet kapnak a belépéskor, amelyben többek között interjút olvashatnak Bajusz Sándorral, a Pick egykori közönség kedvenc játékosával.

Ez lesz az idény utolsó hazai meccse. Minden bizonnyal csordultig telik majd az újszegedi sportcsarnok lelátója, így a hangulatra nem panasz. Kell is a segítség, mert csak a drukkerekkel közösen szerezhetjük meg a győzelmet.

A meccset a Sport Klub, a delmagyar.hu és a Rádió 88 élőben közvetíti.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.05.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR