Juan Carlos Pastor: érezzük a szurkolók szeretetét

Vissza
Juan Carlos Pastor: érezzük a szurkolók szeretetét

Szombaton 17.15-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban. Juan Carlos Pastor vezetőedzővel beszélgettünk.

– Mennyire viselte meg, hogy nem sikerült megnyernünk a Magyar Kupát, és végül csak bronzérmesek lettünk?

– Mindig fáj, ha nem nyerünk. Ez sohasem jó. Ilyenkor viszont mindig azokra a jó dolgokra gondolok, amelyből akadt bőven. Amit láttam a csapattól, a hozzáállás, a harc, az akarat mindenképpen dicséretes. Úgy gondolom, többet érdemeltünk, az viszont tény: sokat hibáztunk, voltak olyan hibák is, amelyek nem tőlünk függtek, és ez kompletten adta azt a végeredményt, amely az elődöntőben született. Sajnos azt is el kell ismerni, hogy fontos pillanatokban nem tudtunk jól játszani.

– Mi volt a legnagyobb pozitívum, amelyet a győri négyes döntőben kapott?

– Volt lelke a csapatnak és voltak nagyon jó részeink a meccseken, amikor kiválóan védekeztünk és egyszerű gólokat tudtunk szerezni. És ami nagyon fontos, a csapat végig harcolta a négyes döntőt.

– A sport éppen azért szép, mert máris itt a javítási lehetőség, szombaton itthon fogadjuk a bajnokságban a Veszprémet. Javíthatunk?

– Nem könnyű a helyzetünk, mert rengeteg a problémánk. Jelenleg egy a célunk, hogy azokkal lépjünk előre, akik a rendelkezésünkre állnak. Az a célunk, hogy a sérült játékosaink minél előbb visszatérjenek, azzal is tisztában vagyunk, hogy lesz még olyan játékos, aki nem tud szombaton játszani, de mindent megteszünk azért, hogy a döntőben ott lehessen a pályán. Egyelőre még akadnak kérdések, ki lesz velünk a rangadón, mert most még olyan állapotban vannak.

– Ha minden jól alakul, akkor megtelik a PICK Aréna. Magyarországon még sohasem játszottak ekkora közönség előtt férfi NB I-es meccset. Hatalmas motiváció lehet, hogy ennyire szeretik a csapatot!

– Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire szeretnek bennünket itt Szegeden, és mennyire kedvelik a kézilabdát. Ez egy olyan lehetőség, amely biztos, hogy sokat segít majd nekünk. Mindig mellettünk állnak, ezért a támogatásért hálásak is vagyunk, és ígérem, mindent megteszünk majd, hogy kiszolgáljuk a közönséget.

Közzétéve: 2022.04.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/04
Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

Nem volt kérdés, magabiztos győzelemmel zártuk a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszát. Csapatunk a Dabas otthonában 41-36-ra nyert.

2024
05/03
A 14. Dabas-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas KC otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es találkozója.

AZ ÖSSZES HÍR