Velünk szurkol az ukrán U19-es férfi pólóválogatott

Vissza
Velünk szurkol az ukrán U19-es férfi pólóválogatott

Szerdán 17 órakor a PICK Arénában, a TIPPMIX Magyar Kupa negyeddöntőjében a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatát fogadjuk. A lelátón velünk szurkolnak majd az ukrán U19-es férfi pólóválogatott tagjai.

Újból vendégeket hívtunk meg egy meccsünkre. Vasárnap késő este érkezett meg Szentesre, majd Mindszentre az ukrán U19-es férfi pólóválogatott. Az elkövetkező négy hétben Csongrád-Csanád megyében edzőtáboroznak majd a fiatalok. Klubunk felvette a kapcsolatot a szentesi vízilabdacsapattal és meghívta az ukrán nemzeti együttest és a Metalcom Szentes csapatát a szerdai, Gyöngyös elleni hazai TIPPMIX Magyar Kupa-mérkőzésre. Szeretnénk jó kikapcsolódást nyújtani az ukrán fiataloknak, a Szentesnek pedig erőt adni, hogy szombaton sikerüljön kiharcolniuk az OB I-ben maradást.

Tét a négybe jutás

A meccs komoly téttel bír. Aki nyer, ott lesz a négyes döntőben. Egyetlen találkozón dől el a továbbjutást kérdése. Ez lesz a PICK Aréna első Magyar Kupa-összecsapása, így premierre kerül sor.

Rólunk

Hétfőn délelőtt egy szűk magnak – akik nem voltak a válogatottnál – volt kondiedzés, majd délután már népesebb volt a csapat az edzésen, de még ekkor is voltak hiányzóink. Kedden délelőtt lesz teljes a keretünk. Több játékosunk is először lép pályára MK-meccsen, így ha Kent Robin Tönnesen, Imanol Garciandía, Sebastian Frimmel, Alexander Blonz és Miguel Martins szerepet kap, akkor első Magyar Kupa-találkozójukat játsszák PICK-mezben.

Az ellenfél

A HE-DO B. Braun Gyöngyös együttesénél hétfőn edzőváltásra került sor. Konkoly Csaba távozott, a munkáját eddigi segítője, az egykori kiváló beálló, Sándor Ákos veszi át. A Heves megyeiek bejutottak a Liga Kupa elődöntőjébe, ahol majd a NEKA-val mérkőznek. Soraikban három egykori szegedi játékos szerepel: Varsandán Milán, Hegedüs Márk és Rosta Miklós öccse, Bálint. A szerbiai Zomboron született Mitar Markez a legeredményesebb játékosuk, az NB I-ben eddig 95-ször volt eredményes. Az ősszel az újszegedi sportcsarnokban 36-26-ra nyertünk ellenük, akkor Alexander Blonz kilenc gólt szerzett a meccsen.

Jegyek

Személyesen kedden 15 és 18 óra között lehet jegyet vásárolni a PICK Aréna pénztárában. Szerdán 13.30-tól lesz lehetőség a meccs kezdetéig, online pedig a jegymester.hu oldalon folyamatosan: ITT. Az Aréna kapuit 15.30-kor nyitjuk meg. Az SG Flensburg Handewitt elleni hazai EHF Bajnokok Ligája-összecsapásra pedig ITT lehet már belépőt vásárolni.

Felvételről

A Szeged TV szerdán 21.30-tól felvételről adja majd le a PICK Szeged-HE-DO B. Braun Gyöngyös mérkőzést.

Fotó: Szabó Viktor

Közzétéve: 2022.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR