Középpontban: a Pick Szeged utánpótlása

Vissza
Középpontban: a Pick Szeged utánpótlása

Finiséhez érkezett az utánpótlás csapatok 2013/2014-es bajnoki pontvadászata. Az idősebbek már túl vannak a küzdelemsorozaton, míg a fiatalabbakra májusban még komoly csaták várnak.

Junior csapatunk:
Az április 16. és 17. között, Kecskeméten rendezett négyes döntő zárta a junior csapatok 2013/2014-es vetélkedését. Az alapszakasz sorrendje a finálét követően sem változott.
Végeredmény:
1. Balatonfüredi KSE
2. Pick Szeged
3. Veszprém
4. PLER
Gratulálunk a junior csapat játékosainak és edzőjüknek: Szabó Leventének!

Ifjúsági csapatunk:
Befejeződött az ifjúsági korosztály bajnoksága, amelyet a Budaörsön, április 25-26-án rendezett négyes döntő zárt. A finálét követően nem változott az alapszakasz sorrendje:
Végeredmény:
1. Tatabánya
2. Pick Szeged
3. Veszprém
4. Csurgó
Gratulálunk az ezüstérmes együttesnek, amelynek edzője: Bárány Zsolt!

Serdülő csapatunk:
Három fordulóval a vége előtt már bejutott a május végén, Szigetszentmiklóson rendezendő négyes döntőbe a Pick Szeged serdülő csapata. Az 1997-es születésű szegedi fiúk toronymagasan vezetik a korosztályos bajnokságot, így már a legjobbak összecsapására készülhet a Goór Róbert irányította együttes.

U14-es csapatunk:
Remek napot zárt április 27-én a Pick Szeged U14-es csapata. A Velkyné Bisján Éva trenírozta együttes hibátlan mérleggel fejezte be a bajnokság utolsó előtti fordulóját.
Eredmények:
Pick Szeged–Éles Kézisuli                22–21
Pick Szeged Nyírsuli                        42–15
Pick Szeged–NEKA Alsóőrs                43–15

A Pick fiataljai az élről várják a május 8-án, Szegeden rendezendő záró kört, ahol a holtversenyben első helyen álló PLER Budapest, a Békés valamint a Tatabánya lesz a mieink ellenfele.
A döntőnek május 24-én és 25-én, Budapest ad otthont.

U12-es csapataink:
Április 26-án, Debrecen adott otthont az U12-es csapatok meccssorozatának. A Velky Péter irányította Tisza-parti alakulat három mérkőzésből hármat nyert.
Pick Szeged–Veszprém                21-18
Pick Szeged–FTC (eddig veretlen!)         18-15
Pick Szeged–Debrecen                 25–20
Az U12-es bajnokságból még egy forduló hátra van. A záró, szegedi kört a 4. helyről várja csapatunk. Remek eredmény lenne a gyerekektől ennek a pozíciónak a megőrzése, azonban a realitás az 5-8. hely valamelyike. A rájátszást június első hetében játsszák a csapatok.
Ebben a korosztályban vitézkedik a Vörösmarty Általános Iskola csapata is. Mandl Gábor együttese a második helyről várja a kecskeméti, záró fordulót. Ha jó teljesítménnyel rukkol elő a szegedi gárda, és legyőzi a Debrecen együttesét, akkor biztos résztvevője a négyes döntőnek.

- Szeberényi Klári -

Közzétéve: 2014.05.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR