Gidai Máté: súlyos térdsérülés

Vissza
Gidai Máté: súlyos térdsérülés

Csapatunk utánpótlás-válogatott jobbszélsője, Gidai Máté súlyos térdsérülést szenvedett az országos junior bajnoki döntőben. A tehetséges játékos műtét előtt áll, a felépülése fél évet vesz igénybe.

Nincs szerencséje Gidai Máténak. A Pick Szeged utánpótlás-válogatott játékosa a junior bajnokság négyes döntőjében sérült meg. A Pick juniorcsapata végül ezüstérmes lett!

– Egy indulócselt csináltam, amikor nagy fájdalmat éreztem a térdemben. Azóta már dr. Varga Endre professzor kitisztította a térdem Szegeden, eltávolította a levált porcdarabot. Sajnos ekkor derült ki, hogy térdszalagszakadásom is van, így hat hét múlva újból operációt hajtanak végre rajtam. Ha minden ideálisan alakul, akkor hat hónap múlva kezdhetem el az edzéseket. Most az a legfontosabb, hogy türelmes legyek, és a rehabilitációt elvégezzem – nyilatkozta Gidai Máté.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.04.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR