Rea Barnabás: lépésről lépésre haladok előre

Vissza
Rea Barnabás: lépésről lépésre haladok előre

A PICK Kézilabda Akadémia játékosa - 3 meccsen (3 gól) játszott az NB I-ben is -, Rea Barnabás a Vecsés elleni NB I/B-s bajnokin szenvedett térdszalagszakadást. Utánpótlás-válogatott játékosunk túl van a műtéten, a rehabilitációt végzi.

- Köszönöm az érdeklődést, jól vagyok. Éppen Thékesné Cinitől jöttem ki, vízi tornán voltam nála. Az elmúlt héten mehettem először vízbe, hat hete volt a beavatkozás, ami jól sikerült. Délután pedig irány a PICK Szeged rehabilitációs központja, ott jön számomra a gyógytorna. Dolgozom, erősítem a lábam, ilyenkor fő a türelem. Sokat tanulok, érettségi előtt állok, így most van időm felkészülni, mert szeretném jó eredménnyel zárni az évet. Célom a továbbtanulás, jelentkezem a Szegedi Tudományegyetemre, a kereskedelmi-marketing szakon szeretném folytatni a tanulást. Még hosszú hetek várnak rám a teljes gyógyulásban, ha minden kedvezően alakul, és ezért meg is teszek mindent, akkor már a nyári alapozást a csapattal kezdhetem – nyilatkozta Rea Barnabás, a PICK Kézilabda Akadémia játékosa.

Közzétéve: 2022.01.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR