Imanol Garciandíával meghosszabbítottuk a szerződését

Vissza
Imanol Garciandíával meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk Imanol Garciandíával 2024-ig meghosszabbította a szerződését.

– Az első megállapodás 1+2 éves volt. Most ez megváltozik, így 2024-ig mindenképpen a PICK Szeged csapatát erősíti majd Imanol Garciandía. A spanyol játékossal nagyon elégedettek vagyunk eddig, gyorsan beilleszkedett a csapatba, felvette a ritmust, erősségünk lett. Egy remek sportolót ismerhettünk meg, így gyorsan is ment a szerződés aláírás – számolt be a friss hírről Kiss Bence, a PICK Szeged cégvezetője.

– Amikor a nyáron idejöttem, akkor egy évre írtam alá. És most meghosszabbítottuk két évvel, aminek nagyon örülök. Szerettem volna itt maradni, és a klub is szerette volna, ha maradok. Könnyen megállapodtunk egymással, hiszen mindenben egyetértettünk. Az, hogy három évet itt tölthetek, fantasztikus számomra. A PICK Szeged Európa egyik legnagyobb csapata. 20-23 éves korom óta az a célom, hogy lépésről lépésre haladjak, és eljussak egy ilyen nagy klubhoz. Ez most sikerült, de természetesen ennyivel nem elégszem meg. Mindig csak előre kell tekinteni, ahogy ennél a klubnál mondjuk. Most az a célunk, hogy címeket nyerjünk és ott legyünk a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. A PICK Szeged számít karrierem csúcspontjának, úgyhogy nagyon boldog vagyok – nyilatkozta Imanol Garciandía.

Imanol Garciandía idén nyáron csatlakozott a keretünkhöz. Tagja az Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatottnak. A PICK Szegedben a K&H férfi kézilabda ligában eddig 13 meccsen lépett pályára – ő szerezte a PICK Aréna első NB I-es szegedi gólját – és 32 találatot jegyzett. A Bajnokok Ligájában eddig 31-szer zörgette meg a riválisok kapuját.

Névjegy

Név: Imanol Garciandía Alustiza
Születési idő: 1995. április 30.
Születési hely: Villeral de Urrechua
Állampolgársága: spanyol
Magassága: 2,04 méter
Posztja: jobbátlövő
Csapatai: SD Urola, Sanio EKT, Club Balonmano Ciudad de Logrono, Pays d’Aix UCH, PICK Szeged


 

 

Közzétéve: 2021.12.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR