Szombaton újból itthon játszunk

Vissza
Szombaton újból itthon játszunk

Szombaton 18 órakor a férfi kézilabda NB I második fordulójában a Cegléd együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A belépő 1500 forintba kerül.

Ismét hazai pályán. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 18 órakor a Cegléd csapatát fogadja az újszegedi sportcsarnokban az NB I második fordulójában. A Pest megyei együttes az előző szezonban a 10. helyen végzett. Az alapszakaszban a Pick Szeged hazai pályán 38–21-re, idegenben 39–28-ra nyert.

Most is hasonlóan nagy különbségű Tisza-parti győzelem várható. A Cegléd kerete átalakult, eligazolt a japán irányító Atsushi és a veterán kubai átlövő Savon, távozott a kőkemény védő Dobó is. Érkezett két szerb játékos, az edzőjük, Kökény István tisztában van az erőviszonyokkal, így sok jóra nem számít a szegedi összecsapáson.

Az ellenfél mestere a ceglédi csapat honlapjának a következőket nyilatkozta:

– Mivel a Szeged sajnos nem jutott a BL-főtáblára, így még jobban bizonyítani akar majd, és éppen ezért még nehezebb mérkőzés várható. Szombaton Szegeden játszunk, szerdán itthon fogadjuk a Tatabányát. Mi igazából a szerdai meccsre összpontosítunk. Taktikailag és a játékban is erre készülünk. Lepsényi és Bartucz is sérült volt, de a héten már edzettek, de Tóth Norbi vállsérülésével Mohácsi doktornál járt, remélem tud majd játszani Szegeden. Nem győzelmi esélyekkel utazunk a Tisza-partra, de azért lesz 2-3 taktikai elem, amit kérek a fiúktól, hogy minél szorosabb eredményt tudjunk elérni.

A Pick Szegedből mindenki egészséges, így a legerősebb kerettel vehetjük fel a küzdelmet. A delmagyar.hu online tudósításban számol be a meccsről, a Rádió 88 élőben jelentkezik. A Szeged VTV felvételről szombaton 21.30-kor, vasárnap 9.30-kor adja le felvételről a mérkőzést.

A szombati Délmagyarországban csapatunk spanyol válogatott légiósával, Niko Mindegíával olvashatnak hosszabb interjút drukkereink. Irányítónkat sok mindenről: Szegedről, a halászléről, a Veszprém elleni rangadóról és Puskás Ferencről is kérdezték.

Részlet:

– Van kedvenc spanyol futballcsapata, hiszen önöknél a labdarúgás szent.

– Az Athletic Bilbaónak drukkolok. Ez a származásom miatt nem is lehet kérdés, hiszen baszk vagyok. Navaroból származom, beszélem a nyelvet, ismerem a baszk kultúrát. Külföldön is van kedvenc csapatom, a Bayern Münchent szeretem.

 

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR