Fontos információk az avatóra érkező #HandballFamily-nek!

Vissza
Fontos információk az avatóra érkező #HandballFamily-nek!

Ahogy korábban ígértük, következzenek a legfontosabb tudnivalók a csütörtöki nap kapcsán!

Kedves #HandballFamily!
Ahogy korábban ígértük, következzenek a legfontosabb tudnivalók a csütörtöki nap kapcsán!
Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok végig a részleteket, mivel a PICK Arénában jelentősen eltérőek a helyszíni adottságok a régi csarnokhoz képest.

A legfontosabbak:
•    Ne felejtsétek otthon a védettségi- és személyi igazolványotokat és az arcmaszkot se, mert csak ezekkel tudtok belépni a csarnok területére.
•    A csarnok gyorsabb megközelítése, valamint a mérkőzés után a gyors hazajutás érdekében válasszátok a tömegközlekedést, parkolóhelyek nagyon korlátozott számban állnak csak rendelkezésre.
•    A várható közúti forgalom miatt érdemes korábban elindulni a mérkőzésre.
•    Nagyobb táskát és veszélyes tárgyakat ne hozzatok magatokkal.
•    A csarnokban készpénzmentes büfék fognak üzemelni, így vagy bankkártyával tudsz majd fizetni, vagy a helyszíni feltöltőpontokon vásárolhatsz majd fizetőkártyát.
•    Jegy nélkül senki ne induljon útnak, mert a helyszínen nem lesz jegyárusítás.  

A meccsnapi program
•    17:00 Kapunyitás
•    18:30 A hivatalos megnyitóünnepség kezdete, benne:
-    a Szegedi Kortárs Balett ünnepi előadása (rendező: Juronics Tamás)
-    a „Hírességek csarnokának” avatási ceremóniája
•    19:45 Bemelegítés
•    20:45 PICK Szeged – THW Kiel, EHF Bajnokok Ligája mérkőzés


Közlekedés és megközelítés

A rendőrség tájékoztatása alapján a mérkőzés napján (december 9.) 14:00 és 21:00 óra között a Felső-Tisza-Part az Etelka sor és a Göndör sor közötti szakaszon egyes időszakokban részlegesen, illetve teljesen lezárásra fog kerülni.

Javasoljuk, hogy a mérkőzés napján ne autóval induljatok útnak a PICK Arénához, mert a szokásosnál jelentősen nagyobb autóforgalom várható!  Válasszátok a tömegközlekedést vagy gyalogosan érkezzetek a helyszínre, mert a környéken nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek!

Kérjük, hogy mindenki időben induljon el, és javasoljuk, hogy a megnyitó előtt legkésőbb egy órával érkezzetek meg a helyszínre. Kollegáink az eligazításban folyamatosan a segíteni fognak, ugyanakkor mindenkitől türelmet kérünk.

Jó hír, hogy a 9-es és a 19-es trolibusz-vonalakon sűríti a menetrendet a Szegedi Közlekedési Társaság, illetve a mérkőzést követően mentesítőjáratok is indulnak az Szkt. alábbi tájékoztatása szerint. A pontos részleteket ide kattintva olvashatjátok: https://szkt.hu/utazz-velunk-a-pick-arenahoz
Ideiglenesen igénybevehető, korlátozott kapacitású szurkolói parkolók kerülnek kialakításra a Tiszavirág uszoda mögötti rendezvényparkolóban és a közvetlen szomszédságában található vezetési tanpályán is, amelyek az Etelka sor/Kereszttöltés úti körforgalomból megközelíthetők.

Kérjük, hogy mindenki időben érkezzen, javasoljuk, hogy a megnyitó előtt egy órával legyenek a helyszínen. Kollegáink az eligazításban folyamatosan a segítségükre lesznek, ugyanakkor mindenkitől türelmet kérünk.

Belépés a csarnokba

A normál hazai szektorokba a Felső Tisza-Part felőli főbejáraton tudtok majd belépni. Kérjük, hogy az interneten megvásárolt belépőjegyeket nyomtatva, vagy a telefonotok képernyőjén készítsétek elő érkezéskor. Belépéskor a jegyek érvényességét beléptetőrendszerrel ellenőrzik, amely biztosítja, hogy minden jegyet csak egyszer használhassanak fel.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a csarnokba érvényes jeggyel, maszkban, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött vagy kinyomtatott Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a csarnok területére!

Kérjük, hogy nagyobb táskát és veszélyes tárgyakat ne hozzatok magatokkal, mert előfordulhat, hogy a biztonsági szolgálat nem fogja beengedni azokat. Az átlagos méretű hátizsákok természetesen behozhatóak, amelyeket akár a ruhatárakban is el tudtok majd helyezni.

Büfék

Fontos információ, hogy a PICK Aréna büféi készpénzmentesen fognak működni. Ez azt jelenti, hogy csak bankkártyával, NFC-s fizetőeszközzel (MobilApp, óra, stb), és a Hellopay által kibocsátott készpénzhelyettesítő utalványkártyával lehet majd fizetni a büfékben. A készpénzzel érkezők részére a csarnok 2 pontján található feltöltőpontban biztosítunk lehetőséget a HelloPay kártya kiváltására, valamint feltöltésére.

Szurkolói relikviák

Ahogy már megszokhattátok, a mérkőzésen ruházati termékeket és ajándéktárgyakat is vásárolhattok. A szurkolói bolt az utcaszinten került kialakításra a főbejárattól bal kézre. Számos új termékkel várunk Titeket, érdemes lesz benézni!

 

 

Közzétéve: 2021.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR