Jegyértékesítés a Budakalász elleni PICK Aréna-meccsünkre

Vissza
Jegyértékesítés a Budakalász elleni PICK Aréna-meccsünkre

Szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos információk a jegyértékesítéssel kapcsolatosan.

 
Az év utolsó meccse a PICK Arénában. Szombaton 17 órakor ismét hazai pályán szerepelünk a K&H férfi kézilabda ligában, a Budakalász csapatát fogadjuk.
 
Szurkolóink két szakaszban juthatnak hozzá a belépőikhez:

1. szakasz: december 8-9.
Szerdán délben indul az online jegyértékesítés a megszokott jegyvásárló felületen.  
Javasoljuk, hogy a jegyeket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz!

A jegyekhez országosan a Jegymester partnereinél is hozzájuthattok, a teljes partnerlistát ide kattintva találjátok. A partnereknél történő jegyvásárlás esetén az eladóhely kezelési költséget számíthat fel, amelynek összegéről a jegyárusító hely tud felvilágosítást adni.

2 . szakasz: december 10-11.
Pénteken 10:00-18:00 között, szombaton 10:00-tól a PICK Aréna jegypénztárában is lehetőség lesz jegyvásárlásra, illetve az internetes vásárlás is változatlanul rendelkezésre fog állni.  

Fontos információ, hogy a 3. emeleti szektorok nem kerülnek megnyitásra addig, amíg a többi szektor nem telik meg.

Szektorok és jegyárak:

* 6 év alatti gyermekeknek és mozgáskorlátozott szurkolóinknak ingyenes a belépés, de helyre szóló regisztrációs jegyet nekik is kell váltaniuk. Az ingyenes regisztrációs jegy a gyermekek számára kizárólag személyesen váltható meg, online nem, míg a mozgáskorlátozott jegyek az interneten is elérhetők.
** „A Premium A” és „Premium B” szektorok ára catering szolgáltatást és parkolót nem tartalmaz.

Javasoljuk, hogy a jegyeket mindenképpen online vagy elővételben váltsátok meg, így elkerülhetitek a meccsnapi sorban állást!

 
FONTOS JÁRVÁNYÜGYI TUDNIVALÓK!

•    A hatályos jogszabályoknak megfelelően a csarnokba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni, amelyet a belépés előtt a biztonsági szolgálat ellenőriz.
•    Az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni!
•    18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a csarnok területére!
•    A csarnokba belépés előtt lázmérést végeznek kollégáink.
•    A maszkviselés a csarnok teljes területén kötelező!

Közzétéve: 2021.12.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR