Berlinről álmodunk! - Vasárnap 19.15-kor: Pick-Sporting

Vissza
Berlinről álmodunk! - Vasárnap 19.15-kor: Pick-Sporting

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 19.15-kor az EHF-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a portugál Sporting Lisszabon együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Az első meccsen 29–27-es vereséget szenvedtünk, így kétgólos hátrányban vagyu

A tét Berlin, az EHF-kupa négyes döntője. Egyelőre lépéselőnyben van a portugál Sporting Lisszabon, a zöld-fehér együttes 29–27-re nyert az első meccsen. A hátrány ledolgozható, a Pick Szeged hazai környezetben már sok ilyen feladatot megoldott.

A csapat jól hangolt, csütörtök este magabiztosan, 30–23-ra nyert a Csurgói KK elleni bajnoki elődöntőben.

Pénteken videózás, majd edzés szerepel a programban. A csapatból Jonas Källman és Gidai Máté sérülés miatt hiányzik, a többiek rendben vannak.

Ez lesz a 28. meccsünk az EHF-kupában, eddig 18-szor nyertünk, kilencszer vereséget szenvedtünk. 750 gólt dobtunk ebben az európai kupasorozatban, és 683-at kaptunk.

Portugál csapatok ellen háromszor játszottunk, a Benfica ellen kétszer diadalmaskodtunk, míg a Sportingtól kikaptunk.

Ismét izgalmas lesz a felvezetés, hiszen itt lesz a hatalmas LED-fal, amelyen a Szeged VTV jóvoltából több remek jelenet is látható lesz, többek között az alapszakasz legszebb szegedi góljai.

A közönség nagyon szereti a Classicon táncosait, így nem volt kérdés, hogy újból ők szórakoztassák majd a drukkereket.

Pénteken 15 órától az újszegedi sportcsarnokban lesz elővételben jegyárusítás, a pénztár 18.30-ig tart nyitva. A belépő 3000 forintba kerül, a családi jegy 3500 forintba.

A közönség segítségére nagy szükség lesz, hiszen az idény utolsó nemzetközi meccsét vívjuk. A Pick-hívek arról álmodnak, hogy kedvenc csapatuk ott lesz a berlini négyes döntőben (május 17. és 18.), és várhatják a jövő keddi berlini sorsolást. Egy biztos, hogy csak precíz játékkal tudunk nyerni a Sporting ellen, amelynek legfőbb erénye a gyors indulás. Ha a hibákat le tudjuk szűkíteni, akkor nem lehet kérdés a továbbjutás kiharcolása.

- süli róbert -

Közzétéve: 2014.04.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR