Tizenhat sztori (4. rész)

Vissza
Tizenhat sztori (4. rész)

December 16-án a 60. születésnapját ünnepli a klubunk. Az emlékezetes meccsek mellett 16 sztorival is jelentkezünk. Itt a nyolcadik rész.

2010. október 2. Minszk. Fehéroroszország. BL-meccs. Aki járt már Belorussziában, az tudja, hogy nem egyszerű már a bejutás sem az országba. Az útleveleket nagyítóval vizsgálják, a piros vonalra nem szabad rálépni, mert a vámos egyből rád szól. Fegyelem van kérem, hatalmas szigorúság.

Ekkor még divat volt sms-ben kérni a híreket. Ez már napjainkra teljesen eltűnt, de akkor sokan fizettek elő a sporthírekre, hogy megkapják az eredményeket.

Nos, itt Fehéroroszországban teljesen átalakultak a telefonok. A Kecskemét-PLER mérkőzés végeredményét volt, aki negyvennyolcszor kapta meg. Tréfásan a 30. után már csak ennyit mondott: „Tudom! 28-28 lett a végeredmény!” Az sms-ek pedig ezután is csak jöttek, csak jöttek.

Közzétéve: 2021.12.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR