Jegyinformációk a PICK Aréna december 9-i megnyitójára!

Vissza
Jegyinformációk a PICK Aréna december 9-i megnyitójára!

Az elővételi jegyértékesítés november 29-én indul bérleteseink számára, december 1-től pedig mindenki számára megnyílik a vásárlási lehetőség.

Kedves #HandballFamily!

Egy régóta várt pillanat érkezik el december 9-én: 60. születésnapját ünneplő klubunk beköltözhet vadonatúj, nemzetközi színvonalú, Felső Tisza-parti otthonába, a 8300 férőhelyes PICK Arénába!
A szegedi kézilabdához méltó komplexumnál szebb születésnapi ajándékról talán nem is álmodhattunk volna…Szeretnénk, ha kézilabdacsaládunk együtt ünnepelhetne ezen a napon! A Bajnokok Ligájában a német THW Kiel együttesét fogadjuk az új létesítményünkben.

Jegyvásárlás

A PICK Aréna 3 szintű lelátóján sokkal több lehetőségből választhattok majd ülőhelyet, mint régi otthonunkban!

A mérkőzésre szóló belépőjegy ára nemcsak a 20:45-kor kezdődő BL-mérkőzésre, de a 18:30-kor kezdődő megnyitóünnepségre is érvényes, amelyről részletes információt fogunk közzétenni hamarosan!

Javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben váltsátok meg a belépőjegyeket, hogy elkerüljétek a mérkőzésnapi sorban állást.


FONTOS JÁRVÁNYÜGYI TUDNIVALÓK!

  • A hatályos jogszabályoknak megfelelően a csarnokba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni, amelyet a belépés előtt a biztonsági szolgálat ellenőriz.
  • Az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni!
  • 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a csarnok területére!
  • A csarnokba belépés előtt lázmérést végeznek kollégáink.
  • A maszkviselés a csarnok teljes területén kötelező!


Szektorok és jegyárak a megnyitómérkőzésen

* 6 év alatti gyermekeknek és mozgáskorlátozott szurkolóinknak ingyenes a belépés, de helyre szóló regisztrációs jegyet nekik is kell váltaniuk. Az ingyenes regisztrációs jegy a gyermekek számára kizárólag személyesen váltható meg, online nem, míg a mozgáskorlátozott jegyek az interneten is elérhetők.

 

A jegyvásárlás szakaszai:
1. szakasz: november 29.-november 30.
Kizárólag 2019/2020-as bérleteseinknek, személyesen, az Újszegedi Sportcsarnokban.

Korábbi bérleteseink számára két napig lehetőséget biztosítunk arra, hogy mindenki más előtt megvásárolhassák jegyüket a mérkőzésre! Sőt, minden bérletesünk további 3db jegyet is vásárolhat a sajátja mellé!

A belépőket személyesen, a szokott helyen, az Újszegedi Sportcsarnok jegypénztárában tudjátok megvásárolni november 29-én és 30-án (hétfő, kedd), reggel 10:00-18:00 óra között. (ebédidő 12:00-12:30)

FONTOS: a jegyvásárláshoz mindenképpen hozzátok el a 2019/2020-as bérletet, mert csak ennek felmutatása ellenében tudtok majd jegyet vásárolni! 
A vásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség.  

2. szakasz: december 1-5.
Mindenki számára nyílt, online jegyvásárlás és személyes jegyvásárlás a Jegymester partnereknél
December 1-5. között már bárki vásárolhat jegyet a mérkőzésre az interneten, a megszokott jegyvásárló felületen. 

Javasoljuk, hogy a jegyeket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz!

A jegyekhez országosan a Jegymester partnereinél is hozzájuthattok, a teljes partnerlistát ide kattintva találjátok. A partnereknél történő jegyvásárlás esetén az eladóhely kezelési költséget számíthat fel, amelynek összegéről a jegyárusító hely tud felvilágosítást adni.

3. szakasz: december 6-8.
Mindenki számára nyílt online jegyvásárlás, és személyesen, az Újszegedi Sportcsarnokban.
December 6-8. között bárki vásárolhat jegyet a mérkőzésre az interneten, és személyesen az újszegedi sportcsarnokban, reggel 10:00-18:00 óra között. (ebédidő 12:00-12:30)
A vásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség. 

4. szakasz: december 9., A MÉRKŐZÉSNAP!
Mindenki számára nyílt online-, és személyes jegyvásárlás a PICK Arénában.
Reméljük, hogy senki sem hagyja a mérkőzésnapra a jegyek megvásárlását! Ha mégis úgy alakulna, akkor a PICK Aréna jegypénztáraiban is megvehetitek a belépőket, délelőtt 10:00 órától egészen este 20:30-ig.

A vásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség. 

Javasoljuk, hogy a jegyeket mindenképpen online vagy elővételben váltsátok meg, így elkerülhetitek a meccsnapi sorban állást!

 

A 103, 104, 106 és 107 Prémium szektorok ára catering-szolgáltatást és parkolóhelyet nem tartalmaz.

Egyes szektoraink, valamint helyeink szerződéses kötelezettségeink miatt diszponálásra kellett, hogy kerüljenek, melyek közül a későbbiekben kerülhetnek felszabadításra. Szurkolóink megértését és türelmét kérjük.

Várunk Titeket december 9-én a PICK Arénában! Töltsük meg az új csarnokot és szurkoljunk telt ház előtt a csapatnak a győzelemért!

A megnyitóünnepséggel és a mérkőzéssel kapcsolatban további szurkolói információkkal hamarosan jelentkezünk!

Hajrá, Kékek! Csak előre!

 

 

 

Közzétéve: 2021.11.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR