Csütörtökön a Vardar ellen csatázunk

Vissza
Csütörtökön a Vardar ellen csatázunk

Csütörtök 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, a hetedik fordulóban az észak-macedón HC Vardar 1961 lesz az ellenfelünk.

Hatalmas taps közepette hagytuk el a Veszprém Arénát, szurkolóink fantasztikus ünneplésben részesítettek bennünket a 26-26-os döntetlennel végződött rangadó után. Jó érzés volt buszra szállni, és így megtenni a hosszú utat.

Továbbra is őrizzük veretlenségünket a K&H férfi kézilabda ligában, kilenc meccsen nyolcszor nyertünk, és a Veszprém ellen döntetlent játszottunk. 17 megszerzett pontunkkal vezetjük a bajnokságot.

Ennyit egyelőre a magyar bajnokságról, hiszen csütörtökön 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligájában vár ránk komoly feladat. 223. BL-meccsünkön az észak-macedón HC Vardar Szkopjét fogadjuk. Komoly kis párharc zajlik közöttünk, az előző idényben is egy csoportban szerepeltünk, és akkor kétszer nyertünk ellenük. Szeretnénk folytatni ezt a jó sorozatot, amelyhez mindenképpen nagy szükségünk lesz arra szurkolótáborra, amely már eddig is sokat segített.

A meccsre hétfőn, kedden és szerdán 15 és 18 óra között az újszegedi sportcsarnokban lesz jegyárusítás, így elővételben személyesen is lehet belépőt vásárolni. A jegymester.hu oldalon is van lehetőség a vásárlásra.

Jegyárak
ABCDGHIJ szektorok (hosszú oldal):  5 990 Ft
KL szektorok (kapu mögött): 4 490 Ft

A HC Vardar 1961 meccsen kezdjük meg az MTK labdarúgócsapatával és a Szegedi Kortárs Balettel a közös akciónkat, amely a „Kék-fehér csokigyűjtés!” nevet kapta. A Szent Ágota Alapítványnak juttatjuk majd el a szurkolóink által felajánlott csokikat. A gyűjtésre a főbejárattal szemben, a relikviai árusítópult melletti területen kerül sor. Bízunk abban, hogy sokan jönnek majd csokival a meccsre, mert segíteni jó!

Ezeken a meccseken gyűjtünk majd:
November 18. (csütörtök), 18.45: PICK Szeged-HC Vardar 1961
November 20. (szombat), 18 óra: PICK Szeged-Gyöngyös
November 27. (szombat), 18 óra: PICK Szeged-Balatonfüred
December 4. (szombat), 18 óra: PICK Szeged-Eger

 

Közzétéve: 2021.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR