Vasárnap a Kis Veszprémet fogadjuk

Vissza
Vasárnap a Kis Veszprémet fogadjuk

Jön az újabb feladat, vasárnap 17 órakor a Fejér B.Á.L. Veszprém csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában.

Egy nap pihenő után pénteken már edzésen vesz részt a csapat, mert nincs megállás. Vasárnap 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a „Kis Veszprémet”, az idén új néven szereplő Fejér B.Á.L. Veszprémet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban,

A tavalyi bajnokságban két izgalmas meccset játszottunk a fiatal, tehetséges bakonyi együttessel. Itthon és idegenben is rendesen megszenvedtünk ellenük, csak komoly erőfeszítések árán sikerült őket legyőzni őket. Szegeden 28-25-re, míg a Veszprém Arénában 25-23-ra nyertünk ellenük. Ez volt az első két meccsünk az NB I-ben, így eddig kiváló a mutatónk (2/2) velük szemben.

Idén tavasszal a Magyar Kupa elődöntőjében is megmérkőztünk. Ekkor megmutattuk az igazi erőnket, hiszen 41-21-re diadalmaskodtunk. Bogdan Radivojevics volt ezen a találkozón elemében, a szerb válogatott jobbszélsőnk nyolcszor talált a kapuba.

Nekünk ez lesz a nyolcadik fellépésünk a K&H ligában, és eddig minden bajnokinkat megnyertük, hétből hét siker a mérlegünk.

A THW Kiel ellen döntetlent játszottunk a Bajnokok Ligájában, csapatunk még sohasem szerzett pontot a négyszeres BL-győztes otthonában, így ez egy történelmi tett volt.

Sérültjeink szépen gyógyulnak, de egyelőre még nem játszanak vasárnap. A többiek szerencsére rendben vannak, így gőzerővel készülnek a vasárnap délutáni bajnokira, amely remekül szolgálja a felkészülést a jövő heti (szerda, 18.45) Aalborg Handbold elleni Bajnokok Ligája-rangadóra, amely a Hét meccse lesz!

Jegyárusítás a Veszprém és az Aalborg elleni meccsre péntek délután 15 órától 18 óráig lesz az újszegedi sportcsarnokban. Hétfőn, kedden és szerdán is nyitva lesz a pénztár, hasonló időpontban, tehát 15 és 18 óra között lehet belépőt vásárolni. A hatályos jogszabálynak megfelelően 18 év felettiek csak védettségi igazolvánnyal nézhetik meg a meccseinket.

És akkor nézzük meg a vasárnapi ellenfelünket, a Fejér B.Á.L. Veszprém csapatát. Jelenleg a kilencedik helyen állnak, öt meccsen két győzelem és három vereség a mérlegük. A nyitófordulóban hazai pályán 34-31-re verték a Komlót, és idegenben győzték le az újonc Kecskemét csapatát, méghozzá magabiztosan: 28-19.

Balatonfüreden 37-29-re, míg a veszprémi házi rangadón 37-25-re szenvedtek vereséget a Telekom Veszprém csapatától. Az elmúlt fordulóban Gyöngyösön vendégszerepeltek, és hatalmas csatában egyetlen találattal, 28-27-re maradtak csak alul.

A keretükben két egykori szegedi kézilabdás található. A kapus Miklós Gergő évek óta erősíti őket, míg Tóth József a nyáron igazolt a csapathoz, amelyben sok-sok tehetséges, ügyes játékos található. Elég csak megemlíteni a két egykori legendának, Fazekas Nándornak és Éles Józsefnek a gyermekét. Éppen ez a két fiú, Éles Benedek és Fazekas Gergő a gárda legeredményesebb játékosa, előbbi 35, míg utóbbi 23 gólt szerzett eddig.

A meccset a Szeged TV felvételről vasárnap 21.30-kor adja majd le.

Közzétéve: 2021.10.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/17
Berlin felett kék lett az ég

2014. május 18. történelmi dátum 62 éves klubunk életében. Első nemzetközi sikerünket értük el, Berlinben megnyertük az EHF-kupát.

2024
05/17
Szurkolói információk a Magyar Kupa négyes döntőre

Szombaton és vasárnap Tatabánya lesz a házi gazdája a Magyar Kupa négyes döntőnek. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR