Rosta Miklós: a szurkolóink a legnagyobb támaszunk!

Vissza
Rosta Miklós: a szurkolóink a legnagyobb támaszunk!

Csütörtökön 18.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a 4. fordulóban a norvég Elverum Handballt fogadjuk. Rosta Miklóssal hangolunk a meccsre.

- Milyen volt a válogatott edzőtábor?

- Röviden összefoglalva: mozgalmas. Csütörtök délelőtt még Szegeden edzettünk, délután már a válogatott társakkal Budaörsön. Pénteken is gyakoroltunk, majd szombaton a BOK-csarnokban vettünk részt az Európa-bajnokságot népszerűsítő eseményen. Sok-sok szeretetet kaptunk, rengeteg kisgyerek jött el, így jó érzés volt a rendezvényen részt venni. A vasárnap a pihenésről szólt, nem is volt jó idő, így leginkább filmet néztem.

- A nagyüzem folytatódik, a héten is két meccset játszunk. Nézzük az elsőt, a csütörtöki Elverum elleni BL-találkozót. Mit vársz a norvégok ellen?

- Komoly feladat vár ránk. A nyáron testközelből tapasztalhattuk meg, hogy kellemetlen ellenfél a norvég bajnok. Szívós kis csapat, egy pillanatra sem adják fel, mennek, küzdenek, így egy pillanatra sem szabad hátradőlni ellenük, mert azt könyörtelenül büntetik. Mi szerencsére jó állapotban vagyunk. Az elmúlt héten erre még rátettünk egy lapáttal, kaptunk a fizikai felkészítésből rendesen. Jól is jött egy kicsit, hogy a labda a háttérbe került, mert így a hetet már úgy vártuk, hogy labdaéhségünk volt. Visszatérve az Elverum elleni összecsapásra, nagyon bízom benne, hogy barátom és válogatottbeli szobatársam, Máthé Dominik szomorúan távozik majd Szegedről.

- A Zagreb ellen remek volt a hangulat, a szurkolók sokat segítettek abban, hogy magabiztosan nyerjük a meccset. Nagy szükség lesz most is a támogatásukra!

- Ők az egyik legnagyobb támaszunk. Csodás előttük kézilabdázni, hihetetlen hangulatot képesek teremteni, ez ránk nagy hatással van, míg az ellenfélre nagy nyomást helyeznek. Nagyon várom mindig a BL-meccseket, mert ennek különleges varázsa van. Ilyenkor már számolom vissza a napokat, dolgozik bennem a drukk. Biztos vagyok abban, hogy ismét megtelik a csarnok, és abban a parádés hangulatban megszerezzük a győzelmet, az újabb két pontot.
 

Jegyek a meccsre

A meccsre már lehet belépőt vásárolni a jegymester.hu oldalon, illetve hétfőtől egészén a meccs kezdéséig (15 órától-18 óráig) az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában is lesz árusítás.

Az Elverum Handball elleni mérkőzés jegyárai:

ABCDGHIJ szektorok (hosszú oldal):  4 990 Ft
KL szektorok (kapu mögött): 3 490 Ft

 

Közzétéve: 2021.10.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR