A héten kétszer is idegenben játszunk

Vissza
A héten kétszer is idegenben játszunk

A héten két meccs vár csapatunkra. Csütörtök (18.45) a fehérorosz HC Meskov Breszt, majd szombaton (17 óra) a Ferencváros otthonában lépünk pályára.

Kezdjük a jó hírrel: mindkét meccsünket, amelyt a héten játszunk, láthatják a szurkolóink! A BL-találkozónkat a megszokott módon a Sport TV adja élőben, míg a magyar bajnokit, az FTC elleni K&H liga összecsapást az M4 Sport+ tűzte műsorára.

Mindkét meccsünk idegenben lesz. Csütörtök 18.45-kor Fehéroroszországban, a HC Meskov Breszt otthonában szerepelünk. Kalandos és elég hosszú úton jutunk el a helyszínre. Szeged-Budapest-Lublin-Breszt lesz az útvonal. A lengyel városból autóbusszal teszi majd meg a csapat a maradék utat.

Szerdán este még edzünk, másnap pedig jön a 2021-2022-es szezon harmadik fellépése. A meccsel kapcsolatos érdekességekkel szerda délelőtt jelentkezünk itt, a honlapon, hiszen bőven lesz különlegessége a 219. BL-összecsapásunknak.

És ezzel még nincs vége a heti feladatunknak. Szombaton 17 órakor idegenben, a Ferencvárosi TC otthonában játszunk majd a K&H férfi kézilabda ligában. Biztos, hogy sok-sok szegedi szurkoló lesz ott majd a lelátón, így erőt kapunk majd a #handballfamily-tól ebben az erőltetett menetben.

Legközelebb október 14-én (csütörtök) 18.45-kor az Elverum Handball ellen játszunk hazai pályán, a meccsre már a jegymestert.hu oldalon lehet belépőt vásárolni. Október 16-án (szombat) pedig a Komló érkezik hozzánk, és erre a találkozóra is itt lehet jegyet venni.

Közzétéve: 2021.09.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR