Hazai premier a Bajnokok Ligájában

Vissza
Hazai premier a Bajnokok Ligájában

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a második fordulóban hazai pályán fogadjuk a horvát HC PPD Zagreb együttesét. A meccset a Sport 1 élőben adja.

Kellő erőt kaptunk szombaton kora este Tatabányán a szegedi szurkolóktól, akik szép számmal kísértek el bennünket a magyar rangadóra. Rengeteget segítettek, hogy végül ilyen magabiztosan, 39-28-ra megnyerjük a meccset. Mindig felemelő érzés magunk mögött tudni a kék tábort, most is így volt, amelyért köszönet jár.

A vasárnap a pihenésről szólt, hétfőn viszont már munkába állt a keret. Egyelőre akadnak kisebb problémáink, Alexander Blonz, Rosta Miklós és Dean Bombac külön munkát végeznek. Szerencsére napról napra jobban vannak, így minden esély megvan arra, hogy szerdán ők is kifussanak a 2021-2022-es BL-szezon első hazai meccsén.

A második fordulóban a horvát HC PPD Zagreb lesz majd az ellenfelünk. A meccsre hétfőn, kedden és szerdán is lehet belépőt vásárolni, az újszegedi sportcsarnok pénztára 15 órakor nyit és 18 óráig lesz nyitva. A jegymester.hu-n is elérhetőek a belépők: itt.

Az örökös horvát bajnok ellen is nagy szükségünk lesz a buzdításra, mert egyetlen cél lebeg a szemünk előtt a Montpellier elleni döntetlen után: megszerezni a csoportban az első sikerünket.

Közzétéve: 2021.09.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR