PICKNIK+ a SZIN-en!

Vissza
PICKNIK+ a SZIN-en!

Augusztus 28-án (szombat) PICKNIK+ a SZIN-en. Csapatunk 18.15-kor a nagyszínpadon!

Éveken keresztül hagyomány volt, hogy mindig a szurkolóinkkal közösen egy rendezvénnyel nyitjuk az idényt. Volt nagypályás kézilabdameccs, kisebb közönségtalálkozó, majd jött a PICKNIK. Mindig nagy sikerrel, hiszen nem meccsen, hanem baráti összejövetelen találkozhatott a keret, a szakmai stáb a szurkolókkal. Hihetetlen hangulata volt ezeknek az eseményeknek. A koronavírus-járvány azonban mindent átírt, de mi nem adtuk fel, idén sikerült megszerveznünk, hogy találkozzunk külső helyszínen is a szurkolóinkkal.

Augusztus 28-án (szombat) PICKNIK+ a SZIN-en! Megyünk, a nagyszínpadon ott lesz a csapat, 18.15-kor köszöntünk mindenkit, visszük magunkkal a friss bajnoki serleget, amelyet kapitányunk, Bánhidi Bence a magasba is emel majd. Ott lesznek az új fiúk: Kent Robin Tönnesen, Miguel Martins, Sebastian Frimmel, Imanol Garciandía és Alexander Blonz is bemutatkozik a nézőknek. Nem megyünk üres kézzel, sok-sok ajándékot viszünk, és a fellépés után maradunk, így azok, akik kint lesznek a Partfürdőn, találkozhatnak velünk.

Ne feledjétek: augusztus 28.! PICKNIK+! Irány a SZIN! #MindigCsakElőre

Közzétéve: 2021.08.13.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/24
Remek második félidővel hangoltunk a Hét meccsére

Kiváló második félidei játékkal, magabiztos, 38-29-es győzelemmel hangoltunk a Hét meccsére, a dán Aalborg Handball elleni hazai rangadóra.

2021
10/22
Vasárnap a Kis Veszprémet fogadjuk

Jön az újabb feladat, vasárnap 17 órakor a Fejér B.Á.L. Veszprém csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR