Itt az új mezünk! Ma felavatjuk!

Vissza
Itt az új mezünk! Ma felavatjuk!

Megújult csapatunk meccsfelszerelése. Hivatalosan ma, a 17 órakor Dabas elleni meccsen avatjuk fel.

„Itt a magyar bajnok!” – zengte több száz szegedi júniusban. Ma is megteheti majd ezt a szurkolótáborunk, azonban a minden bizonnyal népes közönség új meccsszerelésben láthatja csapatunkat.
 
A Dabas elleni edzőmeccsen ebben lépünk pályára. Elkészültek a fotók, játékosaink, a csapatkapitány, Bánhidi Bence, a helyettes, Mikler Roland, Bodó Richárd, Bogdan Radivojevics és Sebastian Frimmel Szeged legszebb helyein húzták magukra a kék szerelést.


Kicsit világosabb lett a szerelésünk, és címerünk ünnepivé változott. Idén, december 16-án ünnepeljük 60. születésnapunkat. Ez a gyönyörű dátum fontos szerepet kapott, megjelenik a logónk alatt, és a szlogenünk is szülinaphoz igazodik: „Mindig csak előre!” Különleges, 3D-s technológiával készült el a címer.


A másik újdonság a jobb vállnál található. Erre is igazán büszkék vagyunk, hiszen immár négyszeres magyar bajnokok vagyunk. Ez is felkerült a mezre, büszkén viseljük majd minden meccsen.



A kapusok szerelése is hasonlóan változott: Mikler Roli, Mirko Alilovic, Nagy Tibi és Luka Krivokapic citromsárga felsőben fut majd ki a pályára, és próbálja meg útját állni a labdáknak.


Természetesen a megszokott elemek megmaradtak a 2021-2022-es szezon mezein. Elől ott van a #handballfamily logó, ami csapatunk közösségét szimbolizálja. Erre mindig büszkék voltunk és vagyunk. A mez hátulján a #csakelőre és alapításunk évszáma a nevünkkel jelenik meg: PICK Szeged 1961. A #kékek szintén jobb vállnál kap szerepet.


Számunkra fontos a tradíció, büszkék vagyunk arra az útra, amit 1961. óta bejárt a szegedi kézilabda. És, ahogyan az új, ünnepi szlogenünk is hirdeti: mindig csak előre!

Fotók: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.08.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/18
Megvan a győzelem! Irány a kupadöntő!

Csapatunk 39-33-ra legyőzte a HSA NEKA együttesét a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében, így vasárnap 18 órakor a döntőben szerepelünk.

2024
05/17
Berlin felett kék lett az ég

2014. május 18. történelmi dátum 62 éves klubunk életében. Első nemzetközi sikerünket értük el, Berlinben megnyertük az EHF-kupát.

AZ ÖSSZES HÍR