Felméréssel indult a felkészülés

Vissza
Felméréssel indult a felkészülés

Csapatunk hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Felméréssel indult az első nap.

Keretünk első felének korán indult a hétfői napja. Reggel hét órakor már az újszegedi sportcsarnokban volt jelenése a fiúknak, vérvétellel, orvosi vizsgálattal kezdődött a felkészülés. A második csapat kedden reggel tesz majd hasonlóan, és jön majd számukra is az a felmérés, amelyet új erőnléti edzőnk, Slobodan Acimov tartott és tart.

„Még most csinálj rólam fotót, mert 20 perc múlva már nem leszek ennyire mosolygós” – szólt Matej Gaber, aki az elmúlt héten ünnepelte a 30. születésnapját. A Gaber familia otthon úgy ünnepelte játékosunkat, hogy mindenki „Gaber, 30” feliratos pólóban pózolt egy fotón.

De ez már a múlt, most az erőnlét fejlesztés játssza majd a főszerepet. A szokásos tesztfutással zárult a délelőtt. Mi ülve is izzadtunk a hőségben, a játékosok is hasonlóan tettek néhány perc után. Ki bírja tovább? Ez a lényege a felmérésnek. Matejnak végül igaza lett, néhány perc múlva nem nagyon tudott már mosolyogni, de ez a társakra, így többek között Mirko Alilovicra, Bánhidi Bencére és Rosta Mikire is igaz volt.

Az gyorsan kiderült, hogy klubunk első osztrák légiósa, Sebastian Frimmel jó kondival rendelkezik. Balszélsőnk „tekert” a legjobban, ő szállt ki legkésőbb, és lett első az első csoportfutamban, az iramfutásban. Jött is a „Bravó”, a dicséretben Nenad Damjanovics kapusedzőnk járt az élen, mindenkit hátba paskolt, biztatott a célba érkezés után. Kell is a motiváció, mert kemény időszak következik.

Ez volt a délelőtt, délután előbb videózás, majd már Juan Carlos Pastor vezetésével az első közös tréning vár a teljes keretre.

Kedden még Szegeden leszünk, szerdán reggel viszont Szlovéniába utazunk, Rogla lesz a főhadiszállásunk, ahol egészen augusztus 6-ig tartózkodunk és készülünk az új szezonra.

 

Közzétéve: 2021.07.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR