Figyelem, fiatalok! Indul a PickTok!

Vissza
Figyelem, fiatalok! Indul a PickTok!

A nyári szünetre is tartogattunk egy meglepetést szurkolóink számára. Július 12-től a főleg tinédzserek körében népszerű videómegosztó közösségi hálózaton, a TikTokon is kövessétek a MOL-PICK Szegedet!

Az elmúlt szezonban a Handball Family már hozzászokhatott ahhoz, hogy klubunk igyekszik minél változatosabb tartalmakkal kiszolgálni híveit. A 2016 óta remekül működő televíziós magazinműsorunk, a #kékek mellett a közösségi média felületeinken megpróbálkoztunk újfajta ötletekkel, majd elindult a #kékek podcast illetve a #kékek vlog is, hogy szurkolóink közül mindenki megtalálja a számára legszórakoztatóbb műsorokat.

Most pedig szeretnénk a legfiatalabb korosztály felé nyitni, így július 12-től keressetek fel minket a TikTokon is! A @picktok_handball névre keresztelt csatornánkon természetesen továbbra is a kézilabdán lesz a legfőbb hangsúly, de nem maradhatnak el a vicces, zenés, táncos tartalmak sem – főleg egy ilyen örömteli, sikeres szezon után.

Közzétéve: 2021.07.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR