Figyelem, fiatalok! Indul a PickTok!

Vissza
Figyelem, fiatalok! Indul a PickTok!

A nyári szünetre is tartogattunk egy meglepetést szurkolóink számára. Július 12-től a főleg tinédzserek körében népszerű videómegosztó közösségi hálózaton, a TikTokon is kövessétek a MOL-PICK Szegedet!

Az elmúlt szezonban a Handball Family már hozzászokhatott ahhoz, hogy klubunk igyekszik minél változatosabb tartalmakkal kiszolgálni híveit. A 2016 óta remekül működő televíziós magazinműsorunk, a #kékek mellett a közösségi média felületeinken megpróbálkoztunk újfajta ötletekkel, majd elindult a #kékek podcast illetve a #kékek vlog is, hogy szurkolóink közül mindenki megtalálja a számára legszórakoztatóbb műsorokat.

Most pedig szeretnénk a legfiatalabb korosztály felé nyitni, így július 12-től keressetek fel minket a TikTokon is! A @picktok_handball névre keresztelt csatornánkon természetesen továbbra is a kézilabdán lesz a legfőbb hangsúly, de nem maradhatnak el a vicces, zenés, táncos tartalmak sem – főleg egy ilyen örömteli, sikeres szezon után.

Közzétéve: 2021.07.12.

TOVÁBBI HÍREK

2021
07/26
Felméréssel indult a felkészülés

Csapatunk hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Felméréssel indult az első nap.

2021
07/23
Dr. Szűcs Ernő Péter: megyünk tovább csak előre!

Július 26-án elkezdjük a felkészülést a 2021–2022-es szezonra. Az új idény rengeteg izgalmat és különleges eseményt tartogat majd. Klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR