Baján jártunk, megmutattuk a bajnoki serleget

Vissza
Baján jártunk, megmutattuk a bajnoki serleget

Szerda délelőtt Bajára kaptunk meghívást. Klubunk egy kézilabdatáborban tartott bemutatóedzést.

Tombol a nyár, rekkenő a hőség, a legtöbben a vízpartot keresik, de ebben a kánikulában is sok-sok sporttábor üzemel. A közelmúltban Bajáról kaptunk felkérést, hogy látogassuk meg őket, hiszen a héten közel 20 helyi fiatal kézilabdatáborban vesz részt.

Mi pedig gépkocsikba pattantunk, és szerda délelőtt a Bács-Kiskun megyei kisvárosba látogattunk. Dr. Szűcs Ernő Péter, klubunk elnöke, Kárpáti Krisztián, a PICK Kézilabda Akadémia vezetője és Bajus Bruno, csapatunk utánpótlás-válogatott játékosa képviselte a #kékeket. A gyors bemutatkozás után kiderült, hogy a kiscsapatból többen jártak már nálunk és szurkoltak nekünk. Kiderült az is, hogy Bánhidi Bence és Dean Bombac a nagy kedvenc a gyerekek körében, akik tisztában voltak azzal, hogy idén a negyedik bajnoki címünket szereztük meg. Büszkeség töltött el bennünket, hogy ennyire ismernek és szeretnek bennünket Baján is.

A kis beszélgetés után Kárpáti Krisztián a sípjába fújt, és Bajus Bruno segédedző segítségével egyórás tréninget vezényelt le. Természetesen rengeteg játékoselem színesítette a gyakorlatokat, így bizony sok-sok mosoly volt felfedezhető a gyerekek arcán. Bruno beállt a kapuba, így most néhány percre átvette Mikler Roli szerepét. Záporoztak a lövések, bizony több bomba is ott táncolt a pipában, így Bruno sokszor szedte ki a labdát a hálóból. A fiatalok becsületére legyen mondva, teljes erőbedobással gyakoroltak, minden gyakorlatot komolyan vettek, és látszott, hogy élvezték minden pillanatát az edzésnek. Hetespárbajjal ért véget a tréning. Mivel nem mentünk üres kézzel, az ajándékokat nagy örömmel vették át a srácok. Elvittük magunkkal a bajnoki serleget is, amely előtt többen is fotót készítettek, de Brunóval is sokan készítettek képeket, amelyeket egyből feltöltöttek a közösségi oldalaikra.

Úgy búcsúztunk, hogy jövőre visszatérünk, de klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter arra invitálta a gyerekeket, hogy szüleikkel jöjjenek el a nyári felkészülési meccsekre, szurkoljanak élőben nekünk, legyenek ők is tagjai a #handballfamily-nek.

 

Közzétéve: 2021.06.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR