Elbúcsúztunk az idénytől és a távozó játékosoktól

Vissza
Elbúcsúztunk az idénytől és a távozó játékosoktól

Elbúcsúztunk az idénytől és a távozó játékosoktól. Véget ért a 2020-2021-es szezon.

Komoly kis teniszcsatákkal indult a nap. Rafael Nadaléknak talán szerencséjük van, hogy már javában zajlik a Roland Garros, mert néhány játékosunk bizony komoly fejfását okozhatott volna az említett spanyol kiválóságnak is. Sporttal, egy kis mozgással indult az évzáró rendezvényünk, amelynek a helyszíne a Gellért Szabadidőközpont volt.

13 órakor került sor arra a bensőséges ünnepségre, amelyen visszavonultattuk Jonas Källman mezét, illetve elköszöntünk a távozó játékosainktól, Dmitrij Zsitnyikovtól, Joan Canellastól, Stanislav Kaspárektől és Martin Stranovskytól. Klubunk mellett a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület is ajándékokkal kedveskedett a játékosoknak.

Ez egy családi nap volt. Ezért vagyunk mi a #handballfamily. A gyerekek önfeledten játszottak, homokvárat építettek, teniszeztek, strandröpiztek, miközben mi egy kört alkotva beszélgettünk, koccintottunk a negyedik bajnoki címünkre, amely már ott szerepel a történelemkönyvünkben, méghozzá aranybetűkkel. Szépen zárult ez az idény, a 2020-2021-es szezon. De most pihenőre térünk. A távozó játékosainknak köszönjük azt, amit értünk, a klubért tettek, további játékukhoz sok szerencsét, és mindig Csak előre!

Közzétéve: 2021.06.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR