Itt a 4. #kékek vlog: Bánhidi portré

Vissza
Itt a 4. #kékek vlog: Bánhidi portré

Elkészült a 4. #kékek vlog. Egy újabb műfaj, a portré jelenik meg az adásban. Főszerepben Bánhidi Bence rengeteg poénnal. Első rész.

Egyre nagyobb az izgalom, közeledik a bajnoki döntő, amelyet a nagy rivális Veszprém ellen vívunk. Minden nap újabb és újabb dolgokkal hangolunk a fináléra, így nem volt kérdés, hogy a várva várt találkozó előtt elkészüljön a 4. #kékek vlog.
Rendhagyó lesz most, hiszen Bánhidi Bence játssza a főszerepet, portrét készített a játékosunkkal Süli Róbert és Szabó Ferenc. Két részből áll a vlog, ez az első.

Bence a közelmúltban 2025-ig meghosszabbította a szerződését, így természetesen ez játszotta a főszerepet a beszélgetésben, amelyet a közönség kedvenc teraszán készítettünk el. Ez egy kötetlen, poénokkal teli kis 20 perces portré lett, amelyből természetesen a jelenlegi játékostársak sem hiányozhattak, illetve Miguel Martins is küldött egy üzenetet.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk a 4. #kékek vlog első részéhez:

Közzétéve: 2021.05.31.

TOVÁBBI HÍREK

2021
06/22
Miguel és Sebastian Szegeddel ismerkedett

Szegeden járt két új játékosunk, Miguel Martins és Sebastian Frimmel. Megmutattuk nekik a várost és megkóstoltattuk a szegedi halászlét.

2021
06/22
A 10. #kékek podcast vendége: dr. Szűcs Ernő Péter

Elkészült a 10. #kékek podcast. A Rádió 88 stúdiójában klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR