A döntő hete - #zúgjonacsarnok

Vissza
A döntő hete - #zúgjonacsarnok

Szerdán 19 órakor itthon, szombaton 18.30-kor idegenben lépünk pályára a K&H férfi kézilabda liga döntőjében. Ellenfelünk a Telekom Veszprém lesz.


Oda-vissza. Azaz két meccsen dől el, hogy ki lesz a magyar bajnok, ki ülhet a 2020-2021-es szezonban a trónra.

Az első meccset szerdán 19 órakor az újszegedi sportcsarnokban vívjuk. Jegyet hétfőn, kedden és a meccsnapon is lehet vásárolni a helyszínen, méghozzá 15 órától egészen 18 óráig. A szombati (kezdés: 18.30) veszprémi visszavágóra is van korlátozott számban belépő, amelyet szintén a sportcsarnok jegypénztárában lehet megvenni.

Csapatunk a hétvégén is kőkeményen készült a rangadóra, a fináléra. Szombaton és vasárnap is edzésen vett részt a keret, egyedül Luka Stepancic sérült, a többiek szerencsére rendben vannak, így népes csapattal készülhet Juan Carlos Pastor vezetőedző és szakmai stábja. A tréningek mellett természetesen az ellenfél játékának az elemzése is fontos szerepet tölt be, így videózásban sincs hiány.

#zúgjonacsarnok! hirdetjük egyre több helyen. Szurkolótáborunkra hatalmas szükség lesz a meccsen, a szegedi tábor nagyon sokszor bizonyította már, hogy micsoda erőt sugároz, amely lendületet is ad a csapatnak. Érdemes lesz figyelni a közösségi felületeinket, keretünk több tagja üzen a #kékek táborának, ezzel is hangolva a meccsre.

A Rádió 88-ban páros belépőket lehet nyerni a szegedi meccsre, illetve a Szeged TV Aréna műsorában is lehet belépőt nyerni, így érdemes lesz nézni a hétfő este kezdődő adást, amelynek a vendége a PICK Kézilabda Akadémia vezetője, Kárpáti Krisztián lesz.

Maradjunk is egy kicsit a fiataloknál, akik vasárnap este 29-26-ra nyertek a szezon utolsó NB I/B-s bajnokiján a Békés ellen. Az ezüstérmes tinik is ott lesznek szerdán, a félidőben köszöntjük majd szurkolóinkkal együtt őket, jár nekik a taps, hiszen remek idényt produkáltak.

Azok a szurkolók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a tévén keresztül szoríthatnak nekünk, a bajnoki döntő mindkét összecsapását az M4 Sport élőben adja.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza
Karikatúra: Hudi Dániel

 

Közzétéve: 2021.05.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR