Tatai Péter: nagyon várom a hétvégét!

Vissza
Tatai Péter: nagyon várom a hétvégét!

Csapatunk szombaton és vasárnap Pécsett szerepel a magyar kupa négyes döntőjében. Az első nap 16 órakor az elődöntőben a Tatabányával csatázunk a másnapi fináléba jutásért. Tatai Péterrel, a Pick Szeged válogatott kapusával beszélgettünk.


– Kedd este rövid sprintek is szerepeltek az edzésen. A három kapus közül ki a leggyorsabb?

– Én! Ez nem lehet kérdés. De a többiek is ügyesek...

– Szeret futni?

– Fiatalon szerettem, mondjuk 18 évesen még jól is bírtam a tempót. Mára ez sokat változott, szerencsére már nem kell annyit futnunk, teljesen átalakult az edzésmunkánk, más jellegűek a tréningjeink.

– Zubai Szabi is nyilatkozta, hogy a németek elleni edzőmeccsek után fárasztó volt a magyar válogatott számára a hazaút. Kipihente magát?

– Most szerdán már úgy ébredtem, hogy teljesen jól vagyok, nem vagyok fáradt. Az elmúlt hetem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Most egy célom van: ez a hét szép és jó legyen.

– Várja már a pécsi mk-négyes döntőt?

– Nagyon, és ez elmondható a csapatról is. Több társamnak ez lesz a premier, még nem játszottak magyarkupa-döntőt. Nagyon készülünk rá. Juan Carlos Pastor vezetőedző azonban hangsúlyozza, előbb következik egy elődöntő a Tatabánya ellen, ez az első lépcső, ezt kell vennünk. Utána lehet a fináléról beszélnünk.

– Meccsmentes időszakon van túl a csapat, ez mennyire jó? Igaz, előtte pedig meccs meccs hátán szerepelt a programban...

– Egy kis felvezető meccs jó lett volna, egy éles parti azonban biztos, hogy nem. Erre a kérdésre a hétvégén kapunk majd választ, de mindenki keze nagyon viszket. Mint említettem, nagyon szeretném, ha ez a hét jól sikerülne. Én így fekszem, így kelek, így készülök mindennap.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.04.09.

TOVÁBBI HÍREK

2023
01/26
Szombaton Szegeden játszik edzőmeccset az U21-es csapat

Február 5-án (vasárnap) 16 órakor hazai pályán folytatja a küzdelmet az OTP Bank PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Most szombaton Szegeden a Kecskeméttel játszanak edzőmeccset a #kiskékek.

2023
01/24
Közeledik a THW Kiel elleni hazai BL-meccs

Február 16-án (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Ez lesz 2023-ban az első hazai találkozónk.

AZ ÖSSZES HÍR