Minden meccs a bajnoki döntőre készít fel bennünket

Vissza
Minden meccs a bajnoki döntőre készít fel bennünket

Szombaton 18.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabasi KC együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. Vendégeink lesznek a meccsen a szegedi COVID-osztály munkatársai.

Az biztos, hogy újabb híveket nyerünk meg magunk mellé, hogy szurkoljanak nekünk, hiszen a szombaton 18.30-kor kezdődő bajnokinkra meghívtuk a szegedi COVID-osztály munkatársait. Ők velünk együtt nézik, szurkolják végig a Dabas elleni hazai meccsünket. A névsor napról napra bővül, így a mi példaképeink ott lesznek velünk a lelátón.

A célunk nem is lehet más, mint szórakoztató játékkal megnyerni a Pest megyei alakulat elleni találkozót, amelyre minden esély megvan, hiszen az elmúlt héten szerdán idegenben 44-26-ra győztük le őket. Azon a bajnokin „SuperMario”, azaz Mario Sostaric volt elemében, szlovén szélsőnk kilenc gólt rámolt be.

Jó hír, hogy Bánhidi Bence visszatér, két meccsre is pihenőt kapott, most azonban már ott lesz a pályán a beállós. Szerencsére a többiek is rendben, így a jelenlegi legerősebb kerettel vehetjük fel a küzdelmet. Ez a találkozó is remekül szolgálja a felkészülésünket, hiszen június 2-án (szerda) 19 órakor már a bajnoki döntő első meccsén lépünk pályára az újszegedi sportcsarnokban. Élesítünk, szeretnénk minél jobb formába kerülni, szépen, jó eredménnyel zárni az idényt. A visszavágót június 5-én (szombat) rendezik Veszprémben.

De ne csak a nagyok meccséről írjunk, hanem az NB I/B-ben szereplő PICK Szeged U22-ről is. A fiatal szegedi együttes vasárnap 18 órakor a Mizse KC-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Ha Kárpáti Krisztián együttese nyer, megszerzi a bajnokságban az ezüstérmet, amely nagyon nagy dolog lenne. A találkozót a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók ingyen nézhetik meg. A fiataloknak nagy szükségük lesz a biztatásra, így aki tud, segítsen nekik!

A dabasi meccs jegyzőkönyve

Dabasi KC-MOL-PICK Szeged 26–44 (14–20)
K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló, Dabas, 100 néző. Vezette: Rontó, Szanyi.
Dabas: Holló 1 – Ács 2, Fekete 5, Török 1, Koller 1, Szöllősi 1, Laurinyecz. Csere: Hermann (kapus), Váczi 4/1, Kende 6, Kurucz 1, Antal 2, Zatureczki, Hajdú 2. Vezetőedző: Tomori Győző.
MOL-PICK Szeged: Mikler – Radivojevics 4/1, Henigman 2, Mackovsek 4, Bánhidi 4, Källman 2, Bombac 1. Csere: Alilovic (kapus), Zsitnyikov 4, Bodó 2, Rosta 4, Canellas 3, Kaspárek 1, M. Stranovsky 2, Sostaric 9/2, Bajus 2. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 6, ill. 8 perc
Hétméteres: 1/1, ill. 3/3

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.05.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/13
Jegyvásárlás a veszprémi bajnoki döntőre

Május 24-én (péntek) Veszprémben 20 órakor vívjuk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzését. Jegyinformációk a veszprémi találkozóra.

2024
05/13
Izgalmakkal teli hét következik

A válogatott hét után komoly erőpróba vár majd a csapatunkra. A hétvégén Tatabányán rendezik meg a magyar kupa négyes döntőjét.

AZ ÖSSZES HÍR