A kék hét!

Vissza
A kék hét!

Szombaton és vasárnap Pécsett rendezik meg a férfi kézilabda magyar kupa négyes döntőjét. A Pick Szeged szombat 16 órakor a Tatabánya ellen csatázik a döntőbe jutásért.

„Kék hét!”, „Mindenki Kékbe! Mindeki Pécsre!”. Egy izgalmas hét előtt állunk, egy nagy csend után újból következik egy izgalmas periódus. 

Pécs lesz a házigazdája a férfi kézilabda magyar kupa négyes döntőjének. A Pick Szeged az elődöntőben szombaton 16 órakor a Tatabányával mérkőzik a fináléba jutásért. A döntőt vasárnap rendezik a Lauber Dezső sportcsarnokban. A másik ágon a Veszprém a Gyöngyössel csatázik, így a papírforma a két rivális, azaz a mi és a bakonyiak csatáját hozhatja a döntőben.

Egy biztos: a Pick Szeged drukkerei is nagyon készülnek. Ha minden jól alakul, akkor három szurkolói busz is megtelik, és sokan mennek egyénileg, gépkocsikkal is a mecsekaljai városba. 

Az elődöntő két meccsét a Sport Klub élőben közvetíti, míg a vasárnapi finálét az RTL Klub adja majd élőben.

A Pick Szeged játékosai a hétvégét – kivételek voltak ez alól a válogatott játékosok – pihenéssel töltötték. Hétfő este már a teljes keret együtt készül, hiszen ez egy komoly kihívásokkal teli hét: „A kék hét!”.

Közzétéve: 2014.04.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR