Főszerepben az 1996-os bajnokcsapat a #kékekben

Vissza
Főszerepben az 1996-os bajnokcsapat a #kékekben

A #kékek legújabb adásában a 25 éve megnyert első bajnoki címünk játssza majd a főszerepet. Érzelmekkel teli műsort láthat majd a #handballfamily.

Csak egy jó tanács: a látva jó, ha a szegedi szurkolók nagy része bekészít majd egy nagy adag papírzsebkendőt a #kékek legújabb adása előtt, mert érzelmekkel teli lesz, az biztos.
Főszerepben az 1996-os bajnokcsapat, az első aranyérmünk. A műsor készítői az „Aranyos fiúkat” és a szakmai stáb tagjait faggatta arról a sikerről, amely mindenki szívéhez nagyon közel áll.
Skaliczki László vezetőedző, Farkas József másodedző idézi fel a végső győzelemig vezető utat, mesélnek arról az egységről, amely ezt a fantasztikus sikert eredményezte.

A kapitány, Fekete Róbert, valamint Mezei Richárd, Bajus Sándor, Borsodi Péter, Avar György, Dobos József és Dobos László pedig annyi, de annyi sztorit oszt meg velünk, amely után biztos, hogy sokan mosolyognak majd.

De lesz itt érzelem, olyan pillanat is, amikor az egykori kedvencek szemében feltűnik a könny, ezért kell majd talán a zsebkendő, mert biztosak vagyunk abban, hogy ez az adás sokak szívét megmelengeti. Sok szépet láthattunk már a #kékek jóvoltából. Rengeteg meghitt pillanatot osztottak már meg velünk, de talán ez lesz az a 30 perc, amely után előjön az a bizsergető érzés, amely mindig is jellemezte a #handballfamily-t.
Jó szórakozást a műsorhoz!

#kékek a tévében:
Április 30. (péntek), 17.45: Sport 1
Május 1. (szombat), 11.15: M4 Sport


 

Közzétéve: 2021.04.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR