Főszerepben az 1996-os bajnokcsapat a #kékekben

Vissza
Főszerepben az 1996-os bajnokcsapat a #kékekben

A #kékek legújabb adásában a 25 éve megnyert első bajnoki címünk játssza majd a főszerepet. Érzelmekkel teli műsort láthat majd a #handballfamily.

Csak egy jó tanács: a látva jó, ha a szegedi szurkolók nagy része bekészít majd egy nagy adag papírzsebkendőt a #kékek legújabb adása előtt, mert érzelmekkel teli lesz, az biztos.
Főszerepben az 1996-os bajnokcsapat, az első aranyérmünk. A műsor készítői az „Aranyos fiúkat” és a szakmai stáb tagjait faggatta arról a sikerről, amely mindenki szívéhez nagyon közel áll.
Skaliczki László vezetőedző, Farkas József másodedző idézi fel a végső győzelemig vezető utat, mesélnek arról az egységről, amely ezt a fantasztikus sikert eredményezte.

A kapitány, Fekete Róbert, valamint Mezei Richárd, Bajus Sándor, Borsodi Péter, Avar György, Dobos József és Dobos László pedig annyi, de annyi sztorit oszt meg velünk, amely után biztos, hogy sokan mosolyognak majd.

De lesz itt érzelem, olyan pillanat is, amikor az egykori kedvencek szemében feltűnik a könny, ezért kell majd talán a zsebkendő, mert biztosak vagyunk abban, hogy ez az adás sokak szívét megmelengeti. Sok szépet láthattunk már a #kékek jóvoltából. Rengeteg meghitt pillanatot osztottak már meg velünk, de talán ez lesz az a 30 perc, amely után előjön az a bizsergető érzés, amely mindig is jellemezte a #handballfamily-t.
Jó szórakozást a műsorhoz!

#kékek a tévében:
Április 30. (péntek), 17.45: Sport 1
Május 1. (szombat), 11.15: M4 Sport


 

Közzétéve: 2021.04.28.

TOVÁBBI HÍREK

2021
06/22
Miguel és Sebastian Szegeddel ismerkedett

Szegeden járt két új játékosunk, Miguel Martins és Sebastian Frimmel. Megmutattuk nekik a várost és megkóstoltattuk a szegedi halászlét.

2021
06/22
A 10. #kékek podcast vendége: dr. Szűcs Ernő Péter

Elkészült a 10. #kékek podcast. A Rádió 88 stúdiójában klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR