Hamarosan újra találkozhatunk!

Vissza
Hamarosan újra találkozhatunk!

Magyarország kormányának döntése értelmében a szurkolók visszatérhetnek a lelátóra.

Több mint egy évvel ezelőtt egy FTC elleni Magyar Kupa mérkőzés előtt néhány órával ért minket - közel sem váratlanul - a döntés, melynek értelmében a sportrendezvényeket kizárólag nézők nélkül lehet megrendezni. Az azóta eltelt időszak eseményei mindannyiunk számára megterhelőek voltak.

Több mint egy év elteltével most újra találkozhatunk!

Magyarország miniszterelnökének ma reggeli bejelentése alapján amint a hazánkban beoltottak száma eléri a 4 millió főt, úgy a mérkőzéseinket ismét szurkolóink jelenlétében és bíztatása mellett rendezhetjük.

A kormányrendelet pontos szövege még nem ismert, ugyanakkor klubunk elkötelezett: amennyiben a jogi korlátozások megszűnnek, ismét megnyitjuk lelátóinkat. Azt azonban már a pontos részletek ismerete nélkül is tudjuk, hogy a mérkőzések látogatásának feltétele lesz a védettségi igazolvány megléte. Ez, valamint az egyéb egészségügyi rendelkezések nagyfokú adminisztrációs terheket jelentenek, emellett egészen biztosan alkalmazkodnunk kell a vírushelyzet további kihívásaihoz is. Mindezek mellett továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy szurkolóink, sportolóink, munkatársaink egészségének megőrzése elsődleges, így a szigorú egészségügyi szabályok betartása a lelátókon is kiemelt figyelmet kap. Az új körülmények között sem hiányozhat a tábor a lelátóról, alig várjuk, hogy újra együtt lehessünk - ugyanakkor a szabályok betartásában együtműködést, a megnövekedett adminisztrációs terhek miatt pedig türelmét kérjük minden szurkolónknak.

Jegyvásárlással, beléptetéssel kapcsolatos információkkal a kormányrendelet ismeretében jelentkezünk.

Közzétéve: 2021.04.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR