Folytatódik a MOL-PICK Szeged és a Lexus együttműködése

Vissza
Folytatódik a MOL-PICK Szeged és a Lexus együttműködése

Tizedik évébe lépő sikeres együttműködés folytatódik a MOL-PICK Szeged és a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a környezetbarát hibrid modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között.

Tizedik évébe lépő sikeres együttműködés folytatódik a MOL-PICK SZEGED és a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a környezetbarát hibrid modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között. A háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes és egyszeres EHF-kupagyőztes csapat összesen 21 darab öntöltő hibrid Lexus modellt használhat majd a soron következő szezonban. Az autók ünnepélyes átadására április 8-án a Kovács Autóház által jegyzett Lexus Szeged márkakereskedésben került sor.

A piac legszélesebb környezetbarát öntöltő hibrid modellportfolióját kínáló Toyota és Lexus az autópiacot és a sportéletet egyaránt kiemelten sújtó koronavírussal terhet időszakban is sikerrel javította magyarországi piaci pozícióját,  a tavalyi évet a Toyota történetében először hazánk legnépszerűbb autómárkájaként zárta. Ez biztos alapot teremtett ahhoz, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság platina fokozatú támogatójaként is ismert japán autógyártó ismét meghosszabbítsa a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapattal 2011 ősze óta fennálló együttműködését.

Elismerve a hazai és nemzetközi szinten is egyik legsikeresebb magyar kézilabdacsapat eredményeit a Toyota Central Europe Kft. és a Lexus Szeged márkakereskedés idén is hazánkban 99%-ban környezetbarát öntöltő hibrid autókat értékesítő prémium márkája, a Lexus hibrid modelljeit ajánlotta fel használatra a MOL-PICK Szeged számára: a játékosok, edzők és a vezetőség a jövőben 6 db-s ES felsőkategóriás luxuslimuzint, 6 db NX közepes méretű luxus crossovert és 9 db nagyméretű RX luxus SUV-ot használhat majd.

– A Lexusra jellemző kimagasló ügyfélkiszolgálásnak, és modelljeink legendás megbízhatóságának és minőségének köszönhetően a Lexus sikerrel zárta a rendkívüli kihívásokkal terhelt tavalyi évet, és ugyanez a legjobb teljesítmény iránti töretlen elkötelezettség segítette át a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát is az elmúlt rendkívüli időszakon. Nagy öröm számunkra, hogy folytathatjuk az értékteremtő együttműködést, és bízunk benne, hogy támogatásunk további motivációt jelent majd a csapat számára a bajnoki címért folytatott küzdelemben – mondta köszöntőjében Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója.

 – Egy évtizedre tekint vissza a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapattal folytatott együttműködésünk, amelynek során az együttes számos emlékezetes pillanattal gazdagította a sport szerelmeseit. A Toyota épp a koronavírus által terhelt tavalyi évben érte el hazai történetének legjobb eredményét, ami megteremtette az alapot arra, hogy ebben a nehéz időszakban is kitarthassunk a csapat mellett. Az általunk rendelkezésre bocsátott környezetbarát Lexus modellek nyújtotta mobilitási biztonság ráadásul talán minden korábbinál fontosabb a járvánnyal terhelt időszakban a csapat és a sok fiatal számára példaképül szolgáló játékosok számára, így reméljük ezzel is hozzá tudunk járulni a bajnoki címért folytatott küzdelem sikeréhez – fogalmazott László Richárd, a Lexus prémium márkát is forgalmazó Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója.

–  Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a Toyota és a Lexus márkák immáron 10. éve hűséges partnerei a MOL-PICK Szeged csapatának. Különösen fontos számunkra, hogy a márka a nehéz időkben is kitart mellettünk. A Lexus, a Toyota, valamint a MOL-PICK Szeged márkaértékei azonosak, így könnyű volt az egymásra találás. Ugyanakkor az, hogy ilyen rég óta tudunk együtt dolgozni, pontosan azt mutatja, hogy minden fél magas elvárásainak maximálisan meg tud felelni a másik is. Ahogyan a Pick, úgy mára a Lexus neve is összenőtt a szegedi kézilabdával, így a folyamatos fejlődésünk immár a közös sikerünk  – tette hozzá Kiss Bence, a Pick Kézlabda Zrt. cégvezetője.

 –  Mintegy három évtizedes Toyota márkakereskedői múlttal immáron nyolcadik éve láthatjuk el a Toyota szegedi márkaképviseletét, négy éve nyithattuk meg Szegeden Magyarország második Lexus márkakereskedését. Úgy gondoljuk, a koronavírus terhelte időszakban a korábbinál is jobban felértékelődik a társadalmi felelősségvállalás, a helyi kulturális és sportélet támogatása. Éppen ezért magától értetődő volt számunkra, hogy tovább folytatjuk a város egyik büszkesége, a MOL-PICK Szeged férfi kézilabda csapat támogatását, és reméljük a csapat által elért sikerek a szegedi sportélet hírnevének öregbítése révén némi örömet csempésznek a szurkolók mindennapjaiba is ebben a nehéz időszakban – fogalmazott Kovács Péter, a szegedi Toyota Kovács Autóház és a Lexus Szeged tulajdonosa, egyben az ünnepélyes autóátadás házigazdája.

 

Közzétéve: 2021.04.08.

TOVÁBBI HÍREK

2021
04/17
Jó játékkal nyertünk Tatabányán

Magabiztos győzelmet arattunk a K&H férfi kézilabda liga rangadóján. A Tatabánya otthonában 18-11-es félidő után 31-24-re nyertünk.

2021
04/15
Rangadót játszunk Tatabányán

Szombaton a K&H férfi kézilabda ligában 19 órakor rangadót játszunk a Tatabánya otthonában. A meccset az M4 Sport+ élőben adja.

AZ ÖSSZES HÍR