Pihenőt kapott a csapat

Vissza
Pihenőt kapott a csapat

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata gőzerővel készül a pécsi magyar kupa négyes döntőre. Csapatunk április 12-én (szombat) 16 órakor a Tatabányával csatázik az elődöntőben.

Juan Carlos Pastor vezetőedzőnél olyan nem létezik, hogy foghíjas keret. A Pick Szeged mestere a héten is kemény munkát végzett a csapattal, hiába hiányoznak a válogatott játékosok, az edzéseken senki sem lazsált. A keretet tehetséges junior játékosokkal töltötte fel, így kedden egy 3×20 perces edzőmeccs szerepelt a programban. 

A nagyok (Tóth M. – Parrondo, Balogh, Larholm, Vranjes, Blazevic, Kekezovics, cserék: Gidai, Hegedüs) az ifjak ellen játszottak. Egyedül Jonas Källman végzett különmunkát, svéd klasszisunk kisebb lábsérüléssel bajlódott, ezért inkább pihentette a lábát.

Jó hír, hogy Robert Parrondo már játszott. Spanyol jobbszélsőnk még decemberben szenvedett vállsérülést, majd ezután egy kisebb vállműtéten esett át. Roberto egyre jobban van, igaz, még erőből nem lő, de mindenképpen biztató, hogy már együtt játszott a társakkal.

A felsorolt nevekből is kiderült, hogy a válogatott játékosok hiányoznak. A magyar válogatottal a németek ellen készülő Mikler Roland, Tatai Péter, Vadkerti Attila, Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs és Ancsin Gábor hiányzik, illetve a bosnyák csapattal készülő Nikola Prce  5 gólt dobott Eb-selejtezőn a görögöknek, 28-23-ra nyertek idegenben -, a montenegrói gárdával gyakorló Marko Laszica, a spanyol nemzeti együttesbe beválogatott Niko Mindegía nincs Szegeden.
Szerda délelőtt főként támadásvariációkat gyakoroltak az itthon maradottak, csütörtök délelőtt futás és kondizás szerepelt a programban.

Péntektől pihenőt kap a csapat, ilyen is régen fordult elő, hogy azok, akik nem játszanak a válogatottban, hosszú hétvégén tudnak pihenni. Ezt minden játékos és a szakmai stáb kihasználja, mesterünk, Juan Carlos Pastor hazautazott a családjához. Hétfőn már folytatjuk a munkát, csatlakozik mindenki a kerethez, hiszen a jövő hét a „kék hét”, azaz „Mindenki kékbe! Mindenki Pécsre!”, következik a magyar kupa négyes döntője a Mecsekalján.

A Pick Szeged az elődöntőben április 12-én (szombat) 16 órakor a Tatabányával csatázik. A másik ágon a Veszprém a Gyöngyössel csap össze. A bronzmeccset és a döntőt április 13-án rendezik. A harmadik helyért 10.50-kor szállnak harcba a csapatok, a finálét 12.50-kor (élőben: RTL Klub) rendezik.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.04.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR