Pénteken jön a 2. #kékek vlog!

Vissza
Pénteken jön a 2. #kékek vlog!

Elkészült a 2. #kékek vlog. A második adásban a HC Vardar 1961 idegenbeli BL-meccsünk játssza a főszerepet. Március 5-én (péntek) 18 órakor ismét exkluzív tartalommal jelentkezünk klubunk Youtube-csatornáján.

A #kékek vlog csapata útra kelt. Ha már Nagy Sándor a világ egyik legismertebb hadvezére volt, akkor Süli Róbert és Szabó Ferenc úgy gondolta, hogy a nyomdokaiba lép, útra kelt a csapattal, és meg sem állt Észak-Macedónia fővárosáig, Szkopjéig. Csapatunk február 14-én, Valentin napon lépett pályára idegenben a Bajnokok Ligájában. Nyertünk, méghozzá komoly kis csatában, és ez történelmi diadal volt, hiszen előtte sohasem sikerült bevenni a szkopjei várat.

Úgy látszik, a srácok szerencsét hoztak, és természetesen a két napos út alatt végig forgott a kamera. A poénok, a viccek most is főszerepet játszanak. A szurkolók megismerkedhetnek a nevezetességekkel, virtuálisan sétálhatnak egyet az Old bazárban, megcsodálhatják a hatalmas szobrokat, köztük a már említett Nagy Sándorét is.

Persze, hogy a meccs viszi majd a prímet. A kezdés előtt Szergej Gorbok látogatta meg a stábot, és kaptunk tőle exkluzív ajándékot, amelyre különösen Feri nagyon büszke. A találkozó alatt megtapasztaltuk, hogy 200 szponzor mennyire hangos. Kicsit inkább a szurkolókra hasonlítottak ezek az emberek, mint jól menő vállalkozókra, de a lényeg, hogy a végén ők mentek haza szomorúan, nem pedig mi, mert nyertünk.

Jön tehát március 5-én (péntek) 18 órakor - gazdára talál Jonas Källman meze is - a második rész klubunk YouTube-csatornáján, amely bízunk benne, hogy csakúgy, mint a premier, ismét sokak tetszését elnyeri.

Közzétéve: 2021.03.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR