Túl a Vardaron, újabb BL-feladatok előtt

Vissza
Túl a Vardaron, újabb BL-feladatok előtt

Ötödik sikerünket arattuk az idei Bajnokok Ligája-idényben. 34-33-ra nyertünk a Vardar ellen. Jövő héten két BL-meccs vár ránk.

Volt izgalom bőven, de a lényeg, hogy megszereztük az ötödik győzelmünket a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2020-2021-es szezonjában. 34-33-ra nyertünk az észak-macedón HC Vardar 1961 ellen, így 102. sikerünket könyvelhettük el az európai topligában. Ezzel a győzelemmel megerősítettük az A csoportban az ötödik helyünket, 10 pontunk van.

Jonas Källman már csak négy találatra van Balogh Zsolttól, egykori játékosunk 324 góllal vezeti a házi BL-góllistát, míg csapatkapitányunk 320-nál jár. Bogdan Radivojevics immár százados, szerb szélsőnk 103 gólt süllyesztett el eddig. Bodó Richárd közelít egy elit társasághoz, magyar válogatott átlövőnk jelenleg hetedik a listán 191-gyel, csak kilenc kell neki a kétszázhoz.

Pénteken videózás és regenerációs edzés szerepel a programunkban, szombat délelőtt is tréningezünk, csak a vasárnap lesz szabad. Hétfőtől pedig készülünk az újabb komoly feladatokra, a jövő héten kétszer is hazai pályán csatázunk. Két egykori BL-győztest fogadunk: előbb csütörtökön (kezdés: 18.45) a lengyel Kielcét, majd vasárnap (kezdés: 18 óra) a német Flensburgot, Kihívásokban nem lesz hiány, de jó passzban vagyunk, hiszen zsinórban háromszor nyertünk, ami erőt ad a folytatáshoz.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.02.19.

TOVÁBBI HÍREK

2021
02/27
A PICK KÉZILABDA ZRT. KÖZLEMÉNYE: KORONAVÍRUS

A PICK KÉZILABDA ZRT. KÖZLEMÉNYE: KORONAVÍRUS

2021
02/27
Német lecke következik a BL-ben

Vasárnap 18 órakor a Bajnokok Ligájában a német SG Flensburg Handewitt csapatát fogadjuk. A meccset a Sport1 élőben közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR