Kedden irány Szkopje

Vissza
Kedden irány Szkopje

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája-selejtezőjében lép pályára Szkopjéban, a macedón Metalurg ellen. A főtáblára kerülés oda-visszavágós rendszerben dől el.

Kedden délelőtt kel útra a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Macedóniába, Szkopjéba, ahol szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája selejtezőjében lép pályára. A visszavágót szeptember 1-jén (vasárnap) 19 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

Ez lesz a 107. BL-meccsünk, érdekesség, hogy az első találkozónk a román Steaua Bukarest ellen is selejtező volt. Eddig 44 győzelem, 8 döntetlen és 54 vereség a mérlegünk. 2877 gólt szereztünk, 2933-at kaptunk.

Macedón csapattal egyszer találkoztunk, 2004-ben a Vardarral voltunk egy csoportban. Szkopjéban 24-24-es döntetlent játszottunk, Szegeden 25-18-ra nyertünk (4 ezer néző volt a meccsen!). Érdekesség, hogy Vadkerti Attila és Ilyés Ferenc is játszott a két meccsen, idegenben Vadkerti 3, Ilyés 2, itthon Vadkerti 2, míg Ilyés 1 gólt szerzett.

Niko Mindegía, Roberto Parrondo és Vladimir Vranjes első hivatalos meccsét játssza majd a csapatunkban, és új mesterünknek, Juan Carlos Pastornak is ez lesz az első fellépése.

A csapat a Szeged-Belgrád útvonalat busszal teszi meg, a szerb fővárosból repülővel utazik Szkopjéba, ahol késő este tréningezik.

Az útról a delmagyar.hu Útinapló formájában számol be, a csapat Facebook-oldala pedig fotókkal és hírekkel jelentkezik.

A szerda esti meccset a Digi Sport 2 élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be róla.

Közzétéve: 2013.08.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR